| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ronel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 11:42 Заглавие: Проблем с web камера |
|
|
Купих си уеб камера, с вграден микрофон .На кутията пише My Heng Tong PC Camera.
На корпуса му пише IBM и има 6 светодиода за осветление.
Оказа се че драйверите, които са на инсталационния диск не са за тази камера.Интегралната схема е Sonix SN9C101
Някой може ли да ми прати драйвери за този модел.Или пратете линк от където мога да ги изтегля. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 12:13 Заглавие: |
|
|
Носиш камерата там, откъдето си я купил с този диск който са ти дали и искаш да ти демонстрират, че работи
С кой винБОЗ си? _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 13:39 Заглавие: |
|
|
| windows XP |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 23:34 Заглавие: |
|
|
тези същите камери имат много особенно инсталиране ... тръгва единствено по следния начин на инсталиране - камерата да не се включва в компа , слага се диска инсталират се драйверите и чак след това се влючва камерата като ХР-то трябва само да си намери драйверите и при системно съобщение ... за несъответствие в драйверите се дава continue anyway ..
китайски камери ко да се прави ... _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 9:30 Заглавие: |
|
|
Така се прави при 99% от USB устройствата, не само при тази камера, тук нямат нищо общо китайците  |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 22:06 Заглавие: |
|
|
за инсталирането не става дума .. китайското визирах за друго .. не знам дали хората имат представа колко са капризни .. на някои дънни платки даже въобще не тръгват .. или ту се откриват ту изчезват .. чист късмет си е да ти работи таква камера  _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 16:00 Заглавие: WEB камера |
|
|
| Той е прав, първо инсталираш драйвера и после включваш камерата, ако не стане и така, в магазина, или си изтегли друг драйвер. |
|
|
 |
ronel Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 11:43 Заглавие: web camera |
|
|
Да но от къде да изтегля драйвери точно за този модел?Там е проблема  |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 23:40 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | Носиш камерата там, откъдето си я купил с този диск който са ти дали и искаш да ти демонстрират, че работи |
Самоцитирам се без последното изречение.
И настоявай да ти покажат как се инсталира, иначе настоявай, че не работи и си искай парите обратно...
Ако трябва, завлечи целия компютър в офиса им, така и така ще /ако ще/ ходиш там
И не забравяй, че ако тръгне на 1 от усб- портовете, това не означава, че тръгва на всичките!
И ако си от Стара Загора, не ми се вяскай с тези номера, щото &^%*%$#%@$#@^$#!@^$!!!!!!!!!!!!!!  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|