Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Моля за помощ...
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 05, 2006 8:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Hristiqn написа:
old4 написа:
Абе Hristiqnе абе момче защо мислиш е такова отношението ами ти напълни форума с въпроси и питане а насреща нищо поне мога да кажа за мен да беше писал 1 благодаря за схемата която толкова ти трябваше Evil or Very Mad
Абее ейй я влез и виж и тогава говори.Дай малко време докато я видя!!!Аз не стоя по цял ден тоя скапан компютър Mad !!! Написал сам го даже с големи букви и ся пак ще ти кажа... БЛАГОДАРЯ!!! Crying or Very sad
АБЕ ЕЙЙЙЙ МАЛКИЯ ти май не стига че си.........ами си и обидчив Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad.И да ти кажа от сега нататък и да си хептен на зор мен ме няма Twisted Evil.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Hristiqn
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 05, 2006 14:52    Заглавие: Отговорете с цитат

old4 написа:
Hristiqn написа:
old4 написа:
Абе Hristiqnе абе момче защо мислиш е такова отношението ами ти напълни форума с въпроси и питане а насреща нищо поне мога да кажа за мен да беше писал 1 благодаря за схемата която толкова ти трябваше Evil or Very Mad
Абее ейй я влез и виж и тогава говори.Дай малко време докато я видя!!!Аз не стоя по цял ден тоя скапан компютър Mad !!! Написал сам го даже с големи букви и ся пак ще ти кажа... БЛАГОДАРЯ!!! Crying or Very sad
АБЕ ЕЙЙЙЙ МАЛКИЯ ти май не стига че си.........ами си и обидчив Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad.И да ти кажа от сега нататък и да си хептен на зор мен ме няма Twisted Evil.
Кво се нервиш ся?Казах ти преди да говориш изчакаи малко.Аз непроверявам дали няма отговор сяка минута. Crying or Very sad
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 05, 2006 15:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Hristiqn написа:
Кво се нервиш ся?Казах ти преди да говориш изчакаи малко.Аз непроверявам дали няма отговор сяка минута. Crying or Very sad

Това, че темата е в този раздел не означава, че може да се държиш по този начин.
В този форум подобно поведение не е прието.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети