|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aleksander Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 17:06 Заглавие: чертеж на паус |
|
|
От заглавието се вижда, че става за въпрос за чертеж принтиран на оризова хартия. Обаче проблема идва от това че с Protel 99 SE и Orcad с тях не става, защото ако чертежът ми е А4 формат, като излезе от принтера ще да бъде с рамка, а и таблицата е в друг вариант, а не по нашите стандарти за чертежи. То на мен ми трябва програма с която да начертая примерно схемата, в коятo да бъде с рамка и с таблица по българските стандарти и като излезе от принтера да няма по 2 рамки. Чудя се дали ще стане с CorelDraw или Autocad.
thank you |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 20:57 Заглавие: |
|
|
Скриваш рамката и таблицата по подразбиране да не се показва и рисуваш твои. Още повече че нашите милиметри се различават от техните инчове. За OrCAD имам такива формати от едно време. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
wire Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 22:28 Заглавие: |
|
|
Не съм на мнение, че с Protel не може да стане това което искаш. Прави се шаблон (template) с каквато си искаш рамка и таблица и после с малко пипане по настройките се задава като отвориш нов документ да ти излиза с твоя шаблон. Може естествено и на вече създаден да се смени. _________________ Не поправяй нещо което работи дори и когато няма причини да работи. |
|
|
 |
aleksander Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 14:28 Заглавие: |
|
|
Г-н Филипов ще можете ли, ако имате такива формати, да ми ги изпратите на пощата ми. Само ако може.
[email protected] |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|