| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 18:11 Заглавие: Въпрос за парно на лек автомобил |
|
|
Здравейте колеги.
Имам следния въпрос някой може ли да ми каже какво съпротивление трябва да имат товарните резистори на вентилатора на парното в колата и дали има някаква разлика за различните марки автомобили. Изгорял е товара на моята трошка за първо и второ положение на ключа. Колата е Митсубиши Лансер модела е стар от 83 година. Дали може да се заменят с някакви резистори или да пробвам да навивам от кантал.
Мерси предварително за отговорите. _________________ Няма нищо по хубаво от лошото време. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 22:28 Заглавие: |
|
|
| Видимо ли са прегорели? Някои имат свързан последователно термопредпазител, намиращ се в непосредствена близост и често е прекъснал. Провери дали не е така. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 8:26 Заглавие: |
|
|
Премери остатъците от старото съпротивление и навивай от кантал че оргиналните са много скъпи и не си струва.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
decho Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 8:35 Заглавие: |
|
|
| Премери съпротивлението на двигателя. Ако сложиш колкото него на бавната степен, ще върти горе-долу на половина. Съпротивление можеш да си направиш от част от нагревател на стара печка. |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 17:26 Заглавие: |
|
|
Здравейте колеги.
Благодаря на всички които се отзоваха на питането ми, значи да копувам един нагревател за печка и да почвам пробите. Само трябва да разглобя половината кола че да го изкарам ако знаете японеца къде го е заврял.
Благодаря още веднъж на всички. _________________ Няма нищо по хубаво от лошото време. |
|
|
 |
Стенли Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 15:46 Заглавие: |
|
|
| Абе те там правят колите така, че като ти изгори някоя джаджа да си купиш нова кола. Например синът ви в Англия си купи кола на старо за 300 лири, и после даде още 200 за ремъчната шайба на коляновия вал. За това ни ги продават. Прави са щом като има кой да ги купува ама такава ни е орисията. Още много дълго ще е така вервайте ми. |
|
|
 |
|