| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
[email protected] Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 0:21 Заглавие: |
|
|
| здравейте,имам въпрос:има една плазма "NEC 42",на която е била излъчвана реклама/неподвижна/ доста време и са останали тъмни ленти,като от време на време проблясва и цвят от натписа.това се забелязва,като работи/а даже и на тъмен екран,лентите/ само на меките тонове-може ли нещо да се направи и отстрани това |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 18:15 Заглавие: |
|
|
| [email protected] написа: | | здравейте,имам въпрос:има една плазма "NEC 42",на която е била излъчвана реклама/неподвижна/ доста време и са останали тъмни ленти,като от време на време проблясва и цвят от натписа.това се забелязва,като работи/а даже и на тъмен екран,лентите/ само на меките тонове-може ли нещо да се направи и отстрани това |
В този случаи абсолютно нищо не може да се направи. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
BaNko_bs Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 23:05 Заглавие: |
|
|
Ероглифите съм ги виждал на ЛЦД без еепром и с скапан еепром че така че поогледай платката добре! ( триеш и слагаш едно ново празно ) той другото сам ще си го направи.
До колкото до спирането зависи какво спира инвертора само или двете! Поогледай се!
За плазмата нагряваш и оставяш да изстине! )))))))))))))) |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 23:30 Заглавие: |
|
|
| С какво и как я нагряваш? ;) |
|
|
 |
BaNko_bs Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 0:17 Заглавие: |
|
|
| dreadx написа: | С какво и как я нагряваш?  |
С пистолет за горещ въздух )))))
Просото ми е интересно какъв ще е ефекта би трбвало след изтиване да се релаксира.
п.п някой да има излишен панел  |
|
|
 |
BaNko_bs Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 0:20 Заглавие: |
|
|
| dreadx написа: | С какво и как я нагряваш?  |
С пистолет за горещ въздух )))))
Просото ми е интересно какъв ще е ефекта би трбвало след изтиване да се релаксира. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 23:17 Заглавие: |
|
|
| По въпроса с плазмата вероятно е прогорял луминофора (технологията на плазмите е много по различна от тази на LCD-тата, ако някой очаква, че за подобен дефект причината е една и съща и при двата типа дисплей). В такъв случай се подменя панела, но като се има предвид цената му => нов телевизор или се гледа в това състояние. |
|
|
 |
|