| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 22:10 Заглавие: Съвет за автоматична пералня |
|
|
Някога си купихме автоматична пералня. ПЕРЛА 04 ВАРИАНТ. Голяма радост беше за жената. За мен не толкова, защото безброй пъти рамъквах 90 килограмовото и тяло било за да почистя филтъра за водата от песъчинки или или да разбера откъде е мокрото петно върху мокета. И така 25 ГОДИНИ! Сега вече след много „трансплатации” на едни или други елементи се замислям да я заменя с нова. В магазините – перални колкото искаш, продавачите услужливи и ти казват това, което искаш да чуеш. Аз обаче искам да чуя съвет от патили хора и за това моля да споделите впечатления от марки и модели. _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
|
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 23:43 Заглавие: |
|
|
потърси къде продават нови с трнспортен дефект/предполагам че ще го преглътнеш одраскания фасон/ ,но печелиш по-добър вариант от НЕО или друг там боклук/щото в големите магазини само доказаните марки са над 800 лева и си заслужават парите/Неръждаем казан,немско качество и сякаш направени да устоят на атомна война/все пак жена ще я ползва/Имат и повече възможности отколкото новите НЕОвистки модели.Карборановия казан е голяма простотия/поне за мен/
Успех в търсенето |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 08, 2006 9:11 Заглавие: |
|
|
| За НЕО не се подлъгвай от цената само това е моя съвет обзавеждах нов дом и естествено парите бяха проблем и си купих готварска печка и кафемашина с тази марка като на готварската печка на 2то включване на фурната изгоря лампата/ а на третия ден ей така просто врътнах ключа в положение грил и взеха та ми гръмнаха бушоните (оказа се че има фабрично сгрешено опроводяване), а на кафемашинката се скъса тръбичката, по която върви топлата вода след 3тия месец...... какво да кажа евтиния ама и качестовото е ..... |
|
|
 |
|