| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 15:41 Заглавие: Philips шаси GR2.1 няма звук |
|
|
Телевизора е модел 28Т1781/22В шаси GR2.1 Според моите науки е заключен.На лицевия панел горе в левия край има два бутона за програмите два за звука и един инстал.При натискане на бутоните за звука и на инстал ми изписва мигащо това нещо :SICHERUNG
Телевизора сега го карат от Германия.Трябва и звук за нашия стандард но доколкото си спомням миналата година пак имах такъв проблем и Веско от Търново го отключи и си тръгна звука и на двата стандарта . Тук той е стерио с четири извода и две шкарт букси.
Та питането е как да го отключа .Имаше някаква тънкост и съм я записал но къде е в компютъра един господ знае...  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 17:09 Заглавие: |
|
|
Отиваш на програма 38 и натискаш vol+ и го задържаш така натиснато и едновременно с него натискаш prog-
Така са отключва.Сервизния режим е другояче,ако ти дотрябва питай,а регулировките на геометрията са му с врътки. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 17:25 Заглавие: |
|
|
Да ама не става по този начин На 38 канал съм натискам вол плюс и прог минус но пак се появявя надписа SICHERUNG
и мига. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
radoslavn Опитен потребител

Регистриран на: 12 Ное 2004 Мнения: 484 Местожителство: гр.Карнобат
|
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 17:48 Заглавие: |
|
|
Нямам такъв.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
radoslavn Опитен потребител

Регистриран на: 12 Ное 2004 Мнения: 484 Местожителство: гр.Карнобат
|
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 18:11 Заглавие: |
|
|
| аз съм си записал ,че се отключва със Store и звук- |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 18:49 Заглавие: |
|
|
Около процесора трябва да имаш две точки М34 и М33.
Даваш ги ба късо при изключен телевизор.
Включваш телевизора, при което светодиода на лицевия панел трябва да светне в оранжево.
Махаш късото при което трябва да се появи надпис SER
За активиране на сервизния режим - едновременно от панела на телевизора Install и Pr+.
(P.S. Това което се коментира за 38 програма и т.н. е свързано с Hotel-a) |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 19:02 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви колеги .Понеже в сервиза работя точно до 18 часа защото профсъюзите тук в Ловеч не дават да се работи извънредно то сега съм в къщи и утре ще пробвам всичко това дето сте написали.До сега което съм констатирал е че с нито един от петте бутона отпред нищо не се задейства а само ми изписва това дето ви казах. С 90 канално филипсово дистанционно само мога да сменям каналите да го гася и пускам .Сега ще си потърся миналогодишната тема и там мисля че бях писал как се отключва и то тогава на Веско го каза колегата Румен Вачев от Монтана.Май че RC ще излезе прав нещо тогава Веско май дава накъсо.
Отключа ли го то ме чака това:
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=10134&postdays=0&postorder=asc&highlight=gr2+1&start=10&topicshow=Малко%20помощ%20за%20GR2.2-AA _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|