Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

за вход на автокасетофон

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hyperx
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 09, 2006 16:27    Заглавие: за вход на автокасетофон Отговорете с цитат

здравейте - имам следния проблем - подариха ми автокасетофон VW beta (горублянски - от итя дето се размотават навсякъде) и е заключен с парола ???? - иска код
та мисълта ми е - знае ли някой как да го отключа това чудо

Основния ми въпрос е мога ли да го използвам само като усилвател този касетофон - т.е. да си направя вход и да си включвам там мп3-ката. - за целта ми трябва схема къде да си запоя вход по платката.
ако някой даде точна схема или начин как да си го направя ще му бъда особено благодарен и ще почерпя здраво Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NicKo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Чет Ное 09, 2006 19:53    Заглавие: Re: за вход на автокасетофон Отговорете с цитат

hyperx написа:

... и ще почерпя здраво Very Happy
Ако почерпиш колкото пия по добре иди си купи едно хубаво CD. Laughing
Върнете се в началото
prestije
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Кубрат

МнениеПуснато на: Съб Ное 11, 2006 14:44    Заглавие: код Отговорете с цитат

Може да се отключи!
Кажи ми серийния номер отстрани на касетофона.Ще проверя и ще ти дам няколко кода.
Ако не стане - трябва да се пречете eeproma!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dreadx
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Ное 12, 2006 22:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Вход за mp3 най-лесно се прави като запоиш директно кабела от mp3-то в точката където излиза сигнала от радиото към усилвателя. Радиото има високоомен изход и когато към кабела се включи нещо с изход за слушалки сигнала от радиото нито се чува, нито пречи по някакъв начин. Когато към кабела няма включено нищо, радиото си работи съвсем нормално.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
hyperx
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 13, 2006 7:51    Заглавие: Отговорете с цитат

много благодаря за отговорите

VWZ2Z2T6500083 - това е серийния номер

ще ти бъда много благодарен за кодове

по другия въпрос - не знам точно къде е връзката между радиото и усилвателя. между другото касетофона се развали и аз го изхврлих- той се връзваще към дъното на радиото само с два кабела - единия директно към двигателчето на касетофона, апък другия към главата на касетофона.
От главата на касетофона кабелчето което излиза е с 5жички. може ли към тях да се върже мп3-то и да работи вместо касетофона:)
поздрави
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети