| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 12, 2006 14:50 Заглавие: Препоръчайте ми цифров мултимер зацена до 70-80лв |
|
|
Препоръчайте ми цифров мултимер зацена до 70-80лв. сприбл. данни:
-DCv 1000V
-ACv 750V
-DV,AC ток,до 20/може и 10/А
-капацитет,до 2000микроF/примерно/
-индуктивност...
-температура,може и да НЕ мери
Разгледахв Е-он инвест и ешопа.Просто искам дасе орентирам за баланса-цена/качество.бих Ви помолил залинкове кадето предлагат снимки и ТТданни и онлайн доставка
Ще Ви бада благодарен |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 12, 2006 15:57 Заглавие: |
|
|
Ако си начинаещ нямаш кой знае каква нужда от такъв мултицет-не че е скъп 70-80лв на днешно време са една почерпка в ресторант-даже няма и да ти стигнат.
Навремето ни учеха,че добрия техник воже да се справи и само с лампичка и батерия и разбира се поялник.И донякъде са прави.
Вземи си от Електронинвест един M890G на UNI-T и ще ти върши предоволна работа.Навремето когато съм си вземал моя преди 7-8 години оттам беше-60-70лв,сега е не повече от 15-20.И досега си карам с него въпреки че няма нито автоматични обхвати и барграф и капацитета му е до 20мкФ.За сметка на това е голям,удобен,с голям дисплей,удъроустойчив и вода е пил и ракия-не се оплака.
Въпреки това със него досега съм отремонтирал сигурно 5 до 10 хиляди телевизора,без да ме е предал. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 12, 2006 16:27 Заглавие: |
|
|
Мерси забързия отговор.мултимера не е точно за мен,инее за начинаещ.този който ми препоръчаш-със сигурност ще го имам/е/ предвид.
Желая всичко хубаво. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 12, 2006 16:56 Заглавие: |
|
|
а входното им съпротивление-не го пише.обикновено е 10мегаом.Има ли с по високо.Значи цената нее закотвена на 70-80-може ималко повече.В ел...инвеста ми се виждат малко скъпичкиза параметрите които им дават.е-може и така да ми сеструва,но за 15-20лв са само джобния формат.А от модела на Божинов иследа няма.
...е продължаваме да търсим. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 12, 2006 19:16 Заглавие: |
|
|
MY68 или MY69 са среден клас ,но са добре организирани като функций.Това твое условие за 2000 мф. си е направо за отделен капацитет метър. Ако ти се намира наблизо маг. на Конрад ( София,Пловдив,Варна,Русе,Ст.Загора,Плевен) в каталога на Щайнбергер ще видиш повече. _________________ Иво Банов |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 12, 2006 19:59 Заглавие: |
|
|
Божилов е излязъл късметлия с неговия защото аз преди десетина дни си купих за трети път такъв уред.Само че сега си купих за мерене на микрофаради и то до 200мкф и мерене на индуктивност.Струва 50лв.Предишните два уреда заминаха само от преизкряване на ТХОто.Сега си ползвам три стрелкови уреда а тоя за мерене на микрофарадите и индуктивноста съм го оставил на далечно разтояние от работната маса да не замине и той.Тук в магазина на Пасат ги има такива като на Божилов по 19лв. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 1:59 Заглавие: |
|
|
Да чукна на дърво,сега проверих-купувал съм го 1997ма-досега никакви пукници не съм имал с вего-веднъж ми се беше прищяло да го отворя да му пръсна галета,че на един обхват искаше леко да се размърда,че да хване-ама ме домързя и то се оправи от самосебе си проблема,вече 7-8 години не ми е правил проблем галета-явно е имало зацапано и се е тръкнало от самосебеси при щраканията.
Колегата има още 2 такива-и те са безупречни и са на възраст,колкот моят.Той си взима и два лъскави нови някакви с автоматични обхвати,някакви евтини китайски дървета,едни лъскави красиви иначе-не съм гледал модела-и двата по за няколко месеца се скапаха.
Единственото кофти е че туча ми е до 20мкФ,ама за цена няма и 20лева,кво да искаш-според мене си е направо подарък.
А иначе имам и стрелкови японски-много го ползвам-забелязал съм,че щеш не щеш стрелковия винаги се налага и има своите сериозни предимства в много случаи. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 7:33 Заглавие: |
|
|
За М890 и електролити до 2000 микрофарада виж атача!
И не забравяйте да разреждате големите електролити !!! |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 7:42 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | За М890 и електролити до 2000 микрофарада виж атача!
И не забравяйте да разреждате големите електролити !!! |
Да добавя че това важи и за MY64. _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 19:03 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | Божилов е излязъл късметлия с неговия защото аз преди десетина дни си купих за трети път такъв уред.Само че сега си купих за мерене на микрофаради и то до 200мкф и мерене на индуктивност.Струва 50лв.Предишните два уреда заминаха само от преизкряване на ТХОто.Сега си ползвам три стрелкови уреда а тоя за мерене на микрофарадите и индуктивноста съм го оставил на далечно разтояние от работната маса да не замине и той.Тук в магазина на Пасат ги има такива като на Божилов по 19лв. |
A ti ot kade si kupi F/H metara?dai link ako obi4a6.moje bi na PASAT ili...
Izviniavam se za latinicata!
pak blogodaria na vsi4ki! |
|
|
 |
|