| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BaNko_bs Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 23:48 Заглавие: Monitor Samsung 795DF Ши го запаля! |
|
|
Не престана да дава кафеви линий и то само когато си поиска сменях SAM презапоявах почиствах и какво ли още не побърка ме тоя монитор. Моля колеги помагайте че ако и утре не стане ще го покафевея целия Шегувам се! Но кафевите линий най често се появяват след удър. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 11:12 Заглавие: |
|
|
Искам да попитам SAM каквое Кафяви линии,доста трудно постижимо ,но все пак свали ламаринения екран на платката на кинескопа и презапой тук таме там,най добре се в ижда с лупа. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 0:11 Заглавие: |
|
|
| Това е типичен дефект за този монитор. Има излязъл сервизен бюлетин на Samsung по проблема. Занеси го на оторизиран сервиз на Samsung (виж в гаранционната карта или на kkservice.bg, а ако си от Бургас, звънни на сервиза в Техномаркета) и се моли да не ти откажат гаранция (предполагам, че още е гаранционен) заради твоята намеса. Под SAM предполагам имаш предвид RGB крайното стъпало. Проблема е около него. Най-добре въобще не пипай RGB процесора. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 23:26 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Това е типичен дефект за този монитор. Има излязъл сервизен бюлетин на Samsung по проблема. Занеси го на оторизиран сервиз на Samsung (виж в гаранционната карта или на kkservice.bg, а ако си от Бургас, звънни на сервиза в Техномаркета) и се моли да не ти откажат гаранция (предполагам, че още е гаранционен) заради твоята намеса. Под SAM предполагам имаш предвид RGB крайното стъпало. Проблема е около него. Най-добре въобще не пипай RGB процесора. |
А кой от всичките файлове е щото съм ги преровил всичките ама ме беше срам да питам  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 20:08 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Anonymous написа: | | Това е типичен дефект за този монитор. Има излязъл сервизен бюлетин на Samsung по проблема. Занеси го на оторизиран сервиз на Samsung (виж в гаранционната карта или на kkservice.bg, а ако си от Бургас, звънни на сервиза в Техномаркета) и се моли да не ти откажат гаранция (предполагам, че още е гаранционен) заради твоята намеса. Под SAM предполагам имаш предвид RGB крайното стъпало. Проблема е около него. Най-добре въобще не пипай RGB процесора. |
А кой от всичките файлове е щото съм ги преровил всичките ама ме беше срам да питам  |
За какво става въпрос? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 20:10 Заглавие: |
|
|
| Говорим за бюлетин 04-C/M-E019 от Nov. 19, 2004. |
|