| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kirilx Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 18:50 Заглавие: Schneider TV проблем |
|
|
| Попадна ми едно телевизорче Schneider 21" ,но се оказа че има проблем,картината започва да трепти в ляво и дясно и то на моменти,на какво може да се далжи? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 19:11 Заглавие: |
|
|
По моя каталог телевизори Шнайдер има 999 модела. Напиши точно модела на телевизора пък и ако си колега отвори го и кажи с какви интегрални схеми е ако искаш някой да ти помогне. Баба Ванга умре а ние не можем да я заместим..  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 19:15 Заглавие: |
|
|
| sorry,модела е eurо a1-55/4 с вгаден сателит |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 19:20 Заглавие: |
|
|
Тук вече само баш майсторите биха могли да ти помогнат  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 19:40 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Тук вече само баш майсторите биха могли да ти помогнат  |
При това само в сервиз. |
|
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 23:09 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Тук вече само баш майсторите биха могли да ти помогнат  | Колега Коцев аз си мислех че не всички в форума са Баш аматиори "като мен". Какво значи баш маисторите Аз и ти пасем овцете Мисля че от мненията които съм чел от теб ти си си Бая маистор.Доста си веж в занаята Лошо че не включвам за кое шаси става вапрос,Но мисля че с наще знания ще помогнем на човека.И моля те колега Коцев стига с тия Баш маистори Аман от тях и самочувствието им. Да се подкрепяме Сериозно, ние сме хората с маисторлъка На половината страна сме направили техниката  |
|
|
 |
kirilx Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 0:14 Заглавие: |
|
|
Помагайте тогава
ако ше помогне забелязвам че при по тъмни програми почти го няма това трептене,също при появата на по светли обекти по екрана се усилва трептенето? |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 8:28 Заглавие: |
|
|
Колега нищо обидно няма като писах че тук е необходима по компетентна намеса. Все пак има доста хора на които им свалям шапка с познанията си. Това имах в предвид защото предполагам че повече от 90 на 100 от колегите не са и отваряли такъв защото не са и идвали при тях.При мен един единствен е идвал преди няколко години и е по особенно направен.
Тук би помогнал и колега който по малко участва във форума но се е сблъсквал с такъв телевизор така че вратата е широко отворена.Приемете моите извинения ако съм засегнал някого с думата Баш майстор.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 9:10 Заглавие: |
|
|
Oт мене една сламчица.Шаси TV4 _________________ Иво Банов |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 9:36 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | | Oт мене една сламчица.Шаси TV4 |
Сега ще обясня простичко защо е за сервиз телевизора.
Бамзе,да прав си това е шасито.Само че аз си водя записки какво е влизало в сервиза и кое шаси е било вътре.И виж за скромните ми години опит в бранша срещу А1-55/4 какво пише-
TV4
TV6
DTV3
И TV4 и DTV3 имат варианти с вграден сателит.Другия няма.
Защо под един и същи модел има 3 ама коренно различни шасита-не мога да ти кажа.
Дали ако човека не може да ни каже със кое шаси е направен телевизора или поне да ни опише съдържанието му-ние сами ще можем да го определем,а?Как мислите? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|