Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

UPS - 600VA ?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dinmat
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Ное 16, 2006 23:04    Заглавие: UPS - 600VA ? Отговорете с цитат

Привет на всички!Моля за следния съвет, може ли на такъв ЮПС /марката му мисля че е ГАРД / Smile , да се монтират външно още 4^2 - 8бр. 7,5 Ач акумулатори, така че общия им брой да стане 12. У-вото захранва ЛСД монитор и един Пентиум ІІІ.Целя в случай на спиране на тока , компа да работи още 4-5часа.Единственото което ме притеснява /поне за друго не се сещам Rolling Eyes /е не знам дали при пускане на тока , първоначалния ток на зареждане да е много голям / в случаи че не се ограничава/ и ЮПС да изпуши Shocked Confused
А и дали тези батерии ще могат да се зареждат от ЮПС ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bojo06
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 17, 2006 8:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е за препоръчване да се свързват акумулаторни батерий паралелно.
Върнете се в началото
ji4kajiata
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 17, 2006 11:45    Заглавие: UPS Отговорете с цитат

Ами виж сега според мен няма да може да ги зареди. А съм пробвал със UPS-и дори яки, мощни, който имат батерии по 100Ah и не става, а тои 100% нама да може, е то си ависи от сьемата и самия UPS, как ги зарежда, но е малко вероятно. Или ако има добро арядно и зареди нещо ще е а много дълго време, според мен няма да стане, но това е предположение. Все пак устроиството не е пред мен а да ти кажа 100%.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети