Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Турся схема на усилвател 5.1

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
AlieNWarE
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Ное 15, 2006 20:14    Заглавие: Турся схема на усилвател 5.1 Отговорете с цитат

Здравеите!!!!

Търся схема на 5 канален усилвател.ако мойе да е с по големички параметри в смисал:4х100,1х150,1х300.По принцип ми трябва за да мога да си захраня музиката.И ако мойе някои да ми даде схема схте сум му много благодарен.Благодаря Ви !!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Detron
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Сря Ное 15, 2006 22:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Пич, не че ти пука за мен, но не ти ти харесвам правописа (здравеите, турся, смисал, мойе, схте и т.н.), обаче ти схванах проблема. Вземи схема на едноканален усилвател с необходимата ти мощност, направи я в необходимия брой (5+1) и ще си решиш проблема. Всяко стъпало е независимо едно от друго. Вързани са само с общо захранване. Действай!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
AlieNWarE
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 15, 2006 23:25    Заглавие: Благодаря но :) Отговорете с цитат

Ае това е штото бързах,ако можеш да ми помогнеш пове4е,в смисал да ми намериш схемата това ми трябваше попринцип.А пък няма да откажа и ако можеш да ми намериш схемите на три оделни вида стъпала в смисал 1 схема на стъапло 100W,150W и 300W.Ако можеш да ми помогнеш пове4е ште съм ти мн благодарен.моляте потърси такива схеми но ако може да ми намериш и частите им в смисал моделите :)малко нагло но съм новобранец Smile
МНОГО ти благодаря!!!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ghost_13
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Чет Ное 16, 2006 22:29    Заглавие: Отговорете с цитат

AlieNWarE погледни този саит има интересни схеми http://cxem.net/sound/amps/amps.php един съвет от мен направи си добре сметката с каква цел ще правиш усилвателя ако е за по ниска цена забрави този вариант --ще загубиш повече пари от колкото си смятал Twisted Evil , ако си решил да трупаш опит като правиш усилватели си заслужава труда и парите Wink . Давам пример виж този усилвател http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=39&products_id=3565 за 430 лв дали ще можеш да го направиш Twisted Evil ти как смяташ .
AlieNWarE
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 16, 2006 23:32    Заглавие: МН благодаря Отговорете с цитат

ghost_13 много ти балгодаря за схемите Smile мисля че ще ми сършат работа ама незнам ще видя.На мен попринцип вече разбрах точоп какво ми трябва еидн усилвател се състои от : предусилвател + стъпалата (там колкото са на брой) +краен усилвател но мисля че тези схеми ще ми свършат работа.МН ти благодаря
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети