| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kableman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 18:30 Заглавие: ТВ Антена |
|
|
| Здравеите, купих ме си за службата антена от китаиските с вграден редуктор и мотор4е. след 3 дена изгоря трансформатор4ето което е захранва , в модула които е в стаята. мисалта ми е някои ако има такава антена нека замери на втори4ната намотка на траф4ето какво напрежение излиза? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Detron Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 19:40 Заглавие: |
|
|
| Има различни модели, не уточняваш каква е при теб. Но това не ти пречи да опиташ с 9V или 12V. Едва ли е с по-високо. Ако можеш виж етикета на двигателчето, предполагам е за 12V и най-вероятно това е и захранването. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 21:24 Заглавие: |
|
|
Двигателчето е в антената а антената сигурно е на покрива , вземете от адаптерите (пак китайски), за да може по-лесно да ги сменяте впоследствие (щото и те изгарят бързо), а за напрежението - 9-12в както казаха по-горе, но ако вземете от по-скъпите адаптери с регулируемо напрежение ще може да поекспериментирате  |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 22:19 Заглавие: |
|
|
Бе гларус да си отръска перата кацнал на такава антена само колеца остава ти си взел да се кахъриш за някакви 9в. ако и пуснеш _________________ Иво Банов |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
DJ Niko Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 10:59 Заглавие: |
|
|
Оле тия антени са много кофти имитация на антена.....и аз имам такава и седи на гардероба в едно кашонче на части щото двигателчето взе да я върти само в една посока,трафчето много грееше и на всичкото отгоре зимата от малко сняг по нея направо увисва до пред счупване...така че ако толкова държиш да е въртяща вземи една обикновена и и направи механизъм за въртене...пък и наистина от едната страна лови едни честоти а от другата други  |
|
|
 |
kableman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 12:40 Заглавие: ТВ Антена |
|
|
| Благодаря на отзовалите се. не споменах нищо за антената като вид модел или нещо от типа защото няма етикети по нея и кутията е на боклука. Както и да е. Трьгна с 9 волта. Благодаря на Г-н Филипов преместил темата в раздел общи приказки, трудно е намерих. Закривам темата. |
|
|
 |
|