| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nasko70 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 16:54 Заглавие: Grundig(внесен от гърция) |
|
|
| Беше изгорял танзистора на ТХО .смених го и светна. Но не хваща никаква програм.Някои има ли представа на какъв стандар са Гъците и дали това е причината за да не хваща нищо, или да търся друг кусур. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 16:57 Заглавие: |
|
|
| Търси кусур. |
|
|
 |
nasko70 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 17:05 Заглавие: |
|
|
| но в гърция е имал говор??? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 17:06 Заглавие: |
|
|
На BG са гърците-демек на който сме и ние.
-Кое е шасито на Грундига-пише го на задния капак обикновено.
-Работи ли честотния синтезатор? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 17:09 Заглавие: |
|
|
| nasko70 написа: | | но в гърция е имал говор??? | Били написал точен модел и шаси на този Grundig ние не сме врачки да гадаем Няма да се учудя ако вътре е някое шаси на BEKO (те купиха Grundig преди време) Ако искаш помощ дай малко инфо аиде чакаме да почнеш да пишеш |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 17:20 Заглавие: |
|
|
| nasko70 написа: | | но в гърция е имал говор??? |
Ти така,видя ли го чу ли го че има-оня ден едни момци дето купувам от тях австрийски телевизори ми се кълнаха че един Филипс работил като го пускали в Австрия,пък като го отворих пред тях кинескопа му беше счупен и имаше вътре вместо шаси 2 чанти фасове и чашки от кафе.
Гърците са на един и същ стандарт със нас-BG със 5,5МХц звук-демек на наша кабелна програмите
-трябва да се виждат и да говорят най-вероятно
-а на ефирна антена-само да се виждат и да чакат приставка звук.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
nasko70 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 21:39 Заглавие: |
|
|
модела на грундига е Super Color A 7402 Series F 3022 CUC 220.
А що се отнася до това дали съм го чул-не не съм.Но човека които ми го донесе му имам доверие защото ми е брат. Другото което мога да кажа е че автоматично търси програми, съдя не сама по индикатора но и потова ,че променя напрежениетно на тенера от 0 до29 волта.Както и изор на обхват.
Последната промяна е направена от nasko70 на Пет Ное 17, 2006 21:53; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 21:43 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: |
-Работи ли честотния синтезатор? |
_________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
nasko70 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 21:59 Заглавие: |
|
|
| не знам какво е честотен синтезатор. Не съм профисионалиств теливизионната техника . Би ли обяснил. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 22:01 Заглавие: |
|
|
Ахам,ясно-значи управлението е ОК-проблема ти е самия тунер-един огромен метален дарак,дето се скапва по тоя начин и рядко ремонта му е успешен.Лошо.
Тунера с TUA2000 ли е?Я го разтвори и кажи чиповете че те са няколко вида и ползвай случая да го попрепоиш извътре,че страдат от кофти спойки.
Бат Саше-не позна с Бековското шаси--тоя Grundig си е оригиналдъ и е малко по-стар от мене  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Чет Юли 17, 2008 0:38; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
|