| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jordanmarkov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 10:18 Заглавие: разкодирване на цифров приемник |
|
|
| Може ли да се разкодира цифров приемник?Когато го купих бяха разкодирани доста ТВ програми но минах на началните настройки и почти всички ми ги закодира.Попитах в магазина но ми вдигнаха рамене,явно нищо не разбират. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 20:12 Заглавие: |
|
|
| Уточни информацията -кога си го купил ,модел ,кога го ресетна ,защо . Повечето модели приемници имат софтуер с т.н. емулатор на декодер ,който имитира модул и карта ,възможно е да си изтрил ключовете при ресетването и да си дезактивирал емулатора. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 19:16 Заглавие: |
|
|
Ами сателита ми е Волтел,купих го преди една година и без да искам го ресетнах.Явно няма да стане.  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 20:14 Заглавие: |
|
|
| Ако не си сменял ключове от една година насам доста програми си промениха и кодировките ,загубата им е нормална. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 17:52 Заглавие: |
|
|
| Не сам сменял ключовете,просто минах на заводските настроики и от тогава стана така |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Съб Ное 11, 2006 7:25 Заглавие: |
|
|
| Приемници на които пише Волтел има няколко вида - не си уточнил какъв е твоя МХ-серията не си изключват емулатора при преминаване към заводски настройки За тях често излиза софтуер но не се гледат кой знае колко кодирани програми - особено ако антената е фиксирана на един спътник Другите модели - мисля че бяха 14400 - или нещо подобно - не съм сигурен може и да изключват емулатора при фабрични настройки За да се включи се отива на МЕНЮ - ЕЗИКОВИ НАСТРОЙКИ - трябва езика да е английски - натиска се червен бутон и 2 0 0 4 Най-отдолу в менюто излиза нов ред - включване и изключване на емулатора - включваш го За тези модели въобще не съм срещал софтуер - не съм сигурен дали ще отвори нещо кодирано |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 21:07 Заглавие: |
|
|
| А може ли да ми кажеш ка се вкаржа софт на приемника.Моят е от 2005-а и затова може би не става. |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 7:05 Заглавие: |
|
|
| Докато не дадеш точния модел на приемника едва ли някой ще може да каже как точно се сменя софтуера |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 19:58 Заглавие: |
|
|
| Щтего погледна какъв модел е.даи си имейла да не пишем напразно тук. |
|