|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jermaine Активен потребител

Регистриран на: 26 Дек 2005 Мнения: 95 Местожителство: с.Горно Нанадолнище
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 11:50 Заглавие: Panasonic CS-PE12DKE |
|
|
Здравейте! Аз имам едно бързо въпросче. Купих си климатик Panasonic CS-PE12DKE инвертор . Първите два дни си работи нормално.Включва, изключва , поддържа си зададената температура.На третия ден светна лампата за измерване на въздуха и показа че въздуха е леко замърсен.След две минути си светна че въздуха е чист и от тогава не е светвала.От тогава климатика работи постоянно (не се изключва) и не може да достигне зададените градуси.Почистих филтрите ефект никакъв.Та въпроса ми е нормално ли е да работи ден и нощ без да спира,като преди това си спираше при еднаква външна температура?Ако не е, каква може да е причината?Благодаря певдварително на отзовалите се. _________________ Пишете бавно за да се разберем бързо!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 16:50 Заглавие: |
|
|
| оправих го!!! не пишете. |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 17:03 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | оправих го!!! не пишете. |
дублие (добре), ама да беше описал поне кво му е било и какво си оправил , че и някой друг да не се буначи и търси повреда, ако въобще е съществувала  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|