| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 14:16 Заглавие: Звук и дистанционно за т.в. ITT NOKIA 3722 |
|
|
| Т.в.то е със междинна TDA 4505E,пал декодер TDA3561a , и ITT SAA1296A.Мъчих се да слагам звук на тази антика но с модулиращата платчица на 1MHZ не става добре.Честота от картината влиза в звука и бръмчи.Ако някой е слагал успешно на тази междинна звук с успех нека сподели.А и какво дистанционно да му купя,ако каже и от къде ще бъда благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 14:29 Заглавие: |
|
|
| Дистанционното на пилот е Р1581 а за звука със какъв тунер е ?Заедно ли са с мчу-то ? те май бяха с оделен паф за звука но не съм сигурен скоро такъв хромел не ми е попадал и съм забравил. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 14:36 Заглавие: |
|
|
| Тунера си е най обикновен,на него пишеTERE1-063a. В междинната има само един паф на 5.5 мхц и място за още един но като сложа паф на 6.5 мхц нищо не става. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 14:53 Заглавие: |
|
|
Онова на 5,5 / 6,5 са керамични филтри. ПАВ е на 38,9 и би трябвало да поставиш такъв по норма К ако не излиза добре. Какъв е звуковият чип? Огледай се за режекторни кръгове. Между тунер и ПАВ и между видеодемодулатор и звук.
Какво пише на ПАВ? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 15:39 Заглавие: |
|
|
| пратил съм ти на пощата едно файлче в което пише,кой паф пропуска 6,5 и кой не.Провери си твоя и ако не пропуска сменяй го и всичко е ок. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 15:59 Заглавие: |
|
|
Звуков чип няма ,всичко е на транзистори,такъв пав на 38.9 няма ,има два керамични син и кафяв на 5.5 мхц.Мисля да опитам с една квазипаралелна платка.
Лъжа сега го видях,краиното стъпало за звук е TDA1013 |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 18:19 Заглавие: |
|
|
| Много са нагъсто елементите и много трудно ще го разпоя да го разгледам,а иначе си е с три бобинки като при другите но аз го реших въпроса с квазипаралелната платка и стана добре.Пращам го да си търси дистанционно ако този пилот за когото писа колегата става .Цялата трудност дойде че когато се запамети програмата се влключва и АДЧХ и като се е поизчистил звука той си го донастройва и звука пак почва да пращи.Благодаря за помоща и приятна почивка. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 18:30 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Много са нагъсто елементите и много трудно ще го разпоя да го разгледам,а иначе си е с три бобинки като при другите но аз го реших въпроса с квазипаралелната платка и стана добре.Пращам го да си търси дистанционно ако този пилот за когото писа колегата става .Цялата трудност дойде че когато се запамети програмата се влключва и АДЧХ и като се е поизчистил звука той си го донастройва и звука пак почва да пращи.Благодаря за помоща и приятна почивка. |
Е това се оправя със леко връткане на бобинката на АДЧХ докато почне като се включва АДЧХ да няма разлика спрямо онова положение на което звука е бил добър-демек-"да не мести" _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 19:26 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: |
Е това се оправя със леко връткане на бобинката на АДЧХ докато почне като се включва АДЧХ да няма разлика спрямо онова положение на което звука е бил добър-демек-"да не мести" |
Да но така при надписи най-вероятно пак ще пръщи. Най добре според мен с поставяне на "широк"(К....) ПАВ филтър. |
|
|
 |
|