| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 20:31 Заглавие: Universum FT8195-11AK19B-1 |
|
|
| Телевизора имаше проблем с геометрията.Вече работи,но търси програми от С01 до С69 и от S01 до S41.Проблема е ,че BTV примерно е С75 липсват и още няколко програми близки до нея.Тунера е Thomson и настройките в сервизното меню съвпадат точно за този тунер.Незнам от къде е внесен но менюто беше на немски.Мога ли да го накарам да хване от С69 нагоре-примерно.Нищо не съм пипал в сервизния режим.Пробвах с други записи на паметта,но няма промяна.Процесора е SDA 545 XOTP. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 21:20 Заглавие: |
|
|
Все си мисля че няма оправия подобно нещо-прерових сервизния мануал никъде не видях да пише да има опция за включване-явно така ще кара.И аз съм имал такива телевизори,преди имахме на кабелната един такъв канал който бе забит на C75 но сега слава богу няма такива проблеми.Никъде другаде ли го няма БТВ,на друг банд не го ли лови пак?Даже не знам въпросните канали дали са напълно приети скато международен сатндарт-щото съм срещал сумати телевизори дето не ги хващат. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 21:30 Заглавие: |
|
|
Няма го другаде BTV лошото е,че и ринг tv е до нея и не се хваща а клиента е запален много по футбола.Върти ми се в главата ако се сложи друг тунер и се направят съответните настройки в сервиза  |
|
|
 |
|