| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
danivvs Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 10:02 Заглавие: Домофонна система FARFISA |
|
|
Здравейте колеги !
Спешно ми трябва схемата на домофонната система FARFISA, монтажна и принципната схема. Имам проблем и мисля че е в централата , но незнам какви трябва да са напреженията и начина на включване на домофоните, централата и входното табло. Ако някой има тези схеми ще сам много благодарен.
Благодаря ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 10:29 Заглавие: |
|
|
за модели: FC52MA, 21E, 32P, 42, 52P захранването е 12V
трафа е 13 V ac, 15 VA |
|
|
 |
danivvs Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 15:19 Заглавие: |
|
|
| Благодаряти но ми трябват и двете схеми ( монтажна или принципната ) . Цялата система не работи всеки апартамент е с различен проблем , фотоклетката не работи. Човекът който преди 4 години е монтирал тази система е правил допълнителни платки с тримери на входното табло. Искам да вържа всичко на ново и да проверя централата да ли и тя има проблем. Затова ми трябват тези схеми. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 17:37 Заглавие: |
|
|
Колеги,скрихте ми топката ФАРФИЗА ги знам от едно време,правеха най-реномираните клавири (йоники).Гледай сега с какво се прехранват  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2006 14:46 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | Колеги,скрихте ми топката ФАРФИЗА ги знам от едно време,правеха най-реномираните клавири (йоники).Гледай сега с какво се прехранват  |
Аз също ги знам от "време оно" кога бяхме млади, хехехх:), правеха още и професионална озвучителна апаратура, миксери , стъпала и т.н Най вероятно Фирмата фарфисса не съществува от доста години, изяли са и "хлябът" японците от Ямаха и Роланд, а китайската "манифактура" е "ухапала" търговската марка Фарфисса....а пък може и турската "гаражна-манифактура" да е изпреварила китайчетата
-Де да знам, не съм виждал такова чудо, нека колегата каже като го е разглобявал, на какво "производство" му прилича, съмнявам се да е италианско  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
|