|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stn Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 22:03 Заглавие: Божилов |
|
|
Божилов, ти сам ме предизвика показвайки "грубо неуважение" към моето мнение... Тъй че, нещастник такъв, оправи си първо твоите маниери и после прави забележка на хората... Всеки си има право на мнение и 97% от хората биха се съгласили, че тарифите на ТВ техниците са високи и неподхождащи на стандарта в БГ. 97% защото предполагам, че останалите 3% са или ТВ техници или пък някой техен роднина е... За 30лв никой няма да направи сърдечна операция, но и тя не се прави за 5мин, а пък за това време спокойно можеш да запоиш 2 кондензатора, че и да изпушиш 1 цигара... Истината може да не Ви изнася, но си е така Господа Техници! Айде сега очаквам да заключите темата, защото не търпите обективна критика  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 22:27 Заглавие: |
|
|
stn,
Не те познавам и не знам какъв си по професия но знам че въобще не си наясно по въпроса. Знаеш ли за тези 5 минути за смяна на кондензатори, колко минути са отишли за:
1. Теоретични основи на електротехниката.
2. Основи на радиотехниката.
3. Импулсна техника.
4. Радио и телевизионна техника.
5. Цифрова техника.
6. Микроконтролери и микропроцесорна техника.
7. Електрически измервания.
8. Лабораторни упражнения по горните дисциплини.
9. Техника на безопасност при ремонт на радио-електронна апаратура.
10. Компютърна грамотност.
11. Набиране информация в инет.
12. Професионалан опит и рутина при ремонтите.
и др. за да можеш да извършиш диагностика и ремонт на електронно изделие за битова употреба? Не знаеш, разбира се и затова вадиш неточни заключения. Набери информация по въпроса и съм сигурен че ще коригираш мнението си. _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 22:37 Заглавие: Re: Божилов |
|
|
| stn написа: | Божилов, ти сам ме предизвика показвайки "грубо неуважение" към моето мнение... Тъй че, нещастник такъв
, оправи си първо твоите маниери и после прави забележка на хората... Всеки си има право на мнение и 97% от хората биха се съгласили, че тарифите на ТВ техниците са високи и неподхождащи на стандарта в БГ. 97% защото предполагам, че останалите 3% са или ТВ техници или пък някой техен роднина е... За 30лв никой няма да направи сърдечна операция, но и тя не се прави за 5мин, а пък за това време спокойно можеш да запоиш 2 кондензатора, че и да изпушиш 1 цигара... Истината може да не Ви изнася, но си е така Господа Техници! Айде сега очаквам да заключите темата, защото не търпите обективна критика  |
Не тя няма да бъде заключена-тя ще бъде просто изтрита! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Вто Ное 28, 2006 23:46; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 22:40 Заглавие: |
|
|
stn Господине за тези 5 минути се иска минимум 5 години обучение и пак минимум 10 години практика.Като не ти харесват отговорите не ползвай услугите на този сайт |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 22:42 Заглавие: |
|
|
Ами то кондензаторите може да ги смениш и за 4 минути, ама докато разбереш кои да смениш да си играеш два дена.Както се е случвало на всеки колега. |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 22:47 Заглавие: |
|
|
Аз преди години се занимавах с ремонт на телевизори. Ето един пример от моята практика:
клиент - ей тоя Юност нещо му се е свила картината.
аз - ей сега ще го оправим.
- отварям го и сменям един електролитен кондензатор. Телевизора заработва нормално.
аз - готово! 15 лева.
клиент - а, много бе, за 3 минути работа и 15 лева. То това и аз можех да го сменя.
аз - ами като можеш защо не го смени, ами си дошъл при мен!?
клиент - то аз ако знаех, че това трябва да се смени...
аз - е, то това е номера, да знаеш какво да смениш и да вземаш по 15 лв. за 3 минути. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 0:04 Заглавие: |
|
|
Пак поглед в чуждо канче Всеки труд се заплаща.Не съм чел предисторията на тази тема но коментарийте са излишни.Ако имаш нужда търсиш майстор.Ако нямаш действаш сам.Резултата ще е налице.И на мен не ми харесва цената на луканката но понякога си я купувам Мисля че и тук ще играе катинара  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 8:04 Заглавие: |
|
|
stn, я по-кротко!
Нали се разбрахме, че ще си купуваш?
Твоята истина вече я чухме и като е такава никой не ти пречи и ти да го правиш | Цитат: | | пък за това време спокойно можеш да запоиш 2 кондензатора, че и да изпушиш 1 цигара | след като считаш, че толкова лесно и добре платено.
Разбира се ако ти стиска и имаш нещо в главата.
По отношение на това: | Цитат: | | защото не търпите обективна критика | въпросните ти заклинания не са нито критика, а още по-малко обективна.
Ако отвориш още една подобна тема - бъди сигурен, че тя ще бъде изтрита. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|