Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Божилов

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stn
Гост

МнениеПуснато на: Вто Ное 28, 2006 22:03    Заглавие: Божилов Отговорете с цитат

Божилов, ти сам ме предизвика показвайки "грубо неуважение" към моето мнение... Тъй че, нещастник такъв, оправи си първо твоите маниери и после прави забележка на хората... Всеки си има право на мнение и 97% от хората биха се съгласили, че тарифите на ТВ техниците са високи и неподхождащи на стандарта в БГ. 97% защото предполагам, че останалите 3% са или ТВ техници или пък някой техен роднина е... За 30лв никой няма да направи сърдечна операция, но и тя не се прави за 5мин, а пък за това време спокойно можеш да запоиш 2 кондензатора, че и да изпушиш 1 цигара... Истината може да не Ви изнася, но си е така Господа Техници! Айде сега очаквам да заключите темата, защото не търпите обективна критика Arrow
Върнете се в началото
Boiko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426

МнениеПуснато на: Вто Ное 28, 2006 22:27    Заглавие: Отговорете с цитат

stn,
Не те познавам и не знам какъв си по професия но знам че въобще не си наясно по въпроса. Знаеш ли за тези 5 минути за смяна на кондензатори, колко минути са отишли за:
1. Теоретични основи на електротехниката.
2. Основи на радиотехниката.
3. Импулсна техника.
4. Радио и телевизионна техника.
5. Цифрова техника.
6. Микроконтролери и микропроцесорна техника.
7. Електрически измервания.
8. Лабораторни упражнения по горните дисциплини.
9. Техника на безопасност при ремонт на радио-електронна апаратура.
10. Компютърна грамотност.
11. Набиране информация в инет.
12. Професионалан опит и рутина при ремонтите.
и др. за да можеш да извършиш диагностика и ремонт на електронно изделие за битова употреба? Не знаеш, разбира се и затова вадиш неточни заключения. Набери информация по въпроса и съм сигурен че ще коригираш мнението си.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 28, 2006 22:37    Заглавие: Re: Божилов Отговорете с цитат

stn написа:
Божилов, ти сам ме предизвика показвайки "грубо неуважение" към моето мнение... Тъй че, нещастник такъв
, оправи си първо твоите маниери и после прави забележка на хората... Всеки си има право на мнение и 97% от хората биха се съгласили, че тарифите на ТВ техниците са високи и неподхождащи на стандарта в БГ. 97% защото предполагам, че останалите 3% са или ТВ техници или пък някой техен роднина е... За 30лв никой няма да направи сърдечна операция, но и тя не се прави за 5мин, а пък за това време спокойно можеш да запоиш 2 кондензатора, че и да изпушиш 1 цигара... Истината може да не Ви изнася, но си е така Господа Техници! Айде сега очаквам да заключите темата, защото не търпите обективна критика Arrow

Не тя няма да бъде заключена-тя ще бъде просто изтрита!

Последната промяна е направена от Bojilov на Вто Ное 28, 2006 23:46; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 28, 2006 22:40    Заглавие: Отговорете с цитат

stn Господине за тези 5 минути се иска минимум 5 години обучение и пак минимум 10 години практика.Като не ти харесват отговорите не ползвай услугите на този сайт Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
GOSHO
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна - с.Тополи

МнениеПуснато на: Вто Ное 28, 2006 22:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Ами то кондензаторите може да ги смениш и за 4 минути, ама докато разбереш кои да смениш да си играеш два дена.Както се е случвало на всеки колега.
Върнете се в началото
eler
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Вто Ное 28, 2006 22:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз преди години се занимавах с ремонт на телевизори. Ето един пример от моята практика:
клиент - ей тоя Юност нещо му се е свила картината.
аз - ей сега ще го оправим.
- отварям го и сменям един електролитен кондензатор. Телевизора заработва нормално.
аз - готово! 15 лева.
клиент - а, много бе, за 3 минути работа и 15 лева. То това и аз можех да го сменя.
аз - ами като можеш защо не го смени, ами си дошъл при мен!?
клиент - то аз ако знаех, че това трябва да се смени...
аз - е, то това е номера, да знаеш какво да смениш и да вземаш по 15 лв. за 3 минути.
Върнете се в началото
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Сря Ное 29, 2006 0:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Пак поглед в чуждо канче Very Happy Sad Всеки труд се заплаща.Не съм чел предисторията на тази тема но коментарийте са излишни.Ако имаш нужда търсиш майстор.Ако нямаш действаш сам.Резултата ще е налице.И на мен не ми харесва цената на луканката но понякога си я купувам Very Happy Мисля че и тук ще играе катинара Very Happy
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 29, 2006 8:04    Заглавие: Отговорете с цитат

stn, я по-кротко!
Нали се разбрахме, че ще си купуваш?
Твоята истина вече я чухме и като е такава никой не ти пречи и ти да го правиш
Цитат:
пък за това време спокойно можеш да запоиш 2 кондензатора, че и да изпушиш 1 цигара
след като считаш, че толкова лесно и добре платено.
Разбира се ако ти стиска и имаш нещо в главата.
По отношение на това:
Цитат:
защото не търпите обективна критика
въпросните ти заклинания не са нито критика, а още по-малко обективна.
Ако отвориш още една подобна тема - бъди сигурен, че тя ще бъде изтрита.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети