| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Esox_Lucius Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 13:09 Заглавие: централно заключване и модул с дистанционни |
|
|
Здравейте. Купих си централно за кола с марката Venom и модул на Saca. С нето взех и отделен модул с дистанционно пак същата марка. Централното го свързах и си работи, но не мога да свържа модула на дистанционното. На кутията на централното си има схема за връзване, като два от кабелите са означени main и alarm unit. Но модула на дистанционното няма никаква схема. Ако можете да ми кажите как трябва да се вържат или имате схема ще съм много благодарен.
Модела на централното е: Venom DJ-014
а на модула с дистанционно е:Venom 05-6201b
И двата модула са на Saca.
Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 21:05 Заглавие: |
|
|
| По закон всяка стока трябва да се придружава от инструкции на БЪЛГАРСКИ език така че отиваш и си искаш инструкциите или му го връчваш да ти го монтира ако се опъва му казваш че ще пуснеш жалба до комисията за защита на потребителите и ще извикаш проверяващите от метрологията - могат да му друснат хубава глоба за тия несъответствия |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 04, 2006 20:43 Заглавие: |
|
|
petrov,според мен мнението ти е пожелателно и едва ли скоро всичко това ще е реалност!Дано да греша  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Пон Дек 04, 2006 21:49 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | petrov,според мен мнението ти е пожелателно и едва ли скоро всичко това ще е реалност!Дано да греша  | Значи нямям нищо напротив ако колегата Esox_Lucius си беше закупи този модул втора ръка ,но при условие че е платен като за нов би трябвало да има някаква схема или инструкция. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 19:58 Заглавие: |
|
|
Да не се разбираме криво-аз също нямам нищо против,но предполагам се досещаш как и кой ги внася тия неща.Не казвам боклуци,защото все има шанс да попаднеш и на нещо,което върши работа.Точно и затова с нетърпение чакам да ни вкарат в Европа,та поне с тези неща да се решат въпросите. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Esox_Lucius Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 9:58 Заглавие: |
|
|
Извинете за закъснението в отговора ми но ми се наложи да отсъствам.
Вчера обаче като си прибрах, с едно момче се заехме да монтираме въпросния модул. И така с мултицет в ръка и голяма доза късмет намерихме управляващите кабели. Сега отключва и заключва с дистанционното, но това няма да ме спре да си потърся схемата от продавача в магазина. Благодаря за отговорите. |
|
|
 |
NicKo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 18:07 Заглавие: |
|
|
Колко струва такова централно и каде се подават ?  |
|