| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
techobg Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 23:27 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Ако имаш и ХЕМУС то 100лв ти давам одма. В него има едни железни транзистори дето ги търся под дърво и камък.Стават навсякъде дето ги сложиш и не изгарят.  | Е само за тия транзистори не разбрах къде са.........дай малко инфо бате..............(вадя транзисторите а телевизора за теб),,,,,,става ли?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 23:30 Заглавие: |
|
|
Не става мой човек.Та аз нали заради тия транзистори давам 100лв пък да не говорим колко злато има в тях  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
techobg Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 0:06 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Не става мой човек.Та аз нали заради тия транзистори давам 100лв пък да не говорим колко злато има в тях  | Ех,ти ма разби,..........утре ще проверя за такива телевизори.........парата за мен ,а транзисторите за теб,,,,става???
Между другото тези телевизори ли те интересуват само? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 8:03 Заглавие: |
|
|
Какво пише върху тия транзистори, доста телевизори съм раздробил, нито един транзистор не съм изхвърлил  |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 8:17 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Какво пише върху тия транзистори, доста телевизори съм раздробил, нито един транзистор не съм изхвърлил  |
Пише ТЗЗ / Транзистори За Зевзеци/, не ги бъркай с ТЗГЛ /Транзистори За Горди Левскари/. Последните са много скъпи, защото имат високоблагородни метали.  _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 9:00 Заглавие: |
|
|
Малееееееееееей! Ако пък и левскарите се гордеят с това дето направиха в шампионската лига леле мале На последно място от всичките отбори
Срам и резил за българския футбол .Язък че чорбата им даде шампионската титла та уж тоя състав на Левски да направи нещо запаметяващо в шампионската лига а то ще се запомнят само със очертаващата се и шеста загуба.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 20:23 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Малееееееееееей! Ако пък и левскарите се гордеят с това дето направиха в шампионската лига леле мале На последно място от всичките отбори
Срам и резил за българския футбол .Язък че чорбата им даде шампионската титла та уж тоя състав на Левски да направи нещо запаметяващо в шампионската лига а то ще се запомнят само със очертаващата се и шеста загуба.  | Коцев недей-с това шега не бива.Тука в нашия край едно дете още лежи в болницата,защото се върнало в къщи и казало на баща си:-Тате днес ме биха.И баща му и той бой,бой-защо ме лъжеш бе.Ти да не си ЛЕВСКИ,че да те бият. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 20:40 Заглавие: |
|
|
Ами то вече само вицове за Левски ще се разправят Като не могат да играят поне да млъкнат .Я виж моя Литекс как мирясаха и чува ли се приказка за Литекс ..няма !  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
teoteodor Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 19:02 Заглавие: |
|
|
аз не разбирам много от електротехника но има един цетур за работа с деца в силистра и от там ни викат там на няколко момчета ше фурлят 20 правеца нии умните зехме захранването и алуминиевата шина а един гледаме обира некви такива 4 правоугулни работи от платката тоя субра ена кофа от тея и си замина
на следващия ден го питаме закакво му са тои вика да има зама златото
аз викам ае стига се базика с нас тои вика не се бузикам зе едно такова там с4упи го натруши го и вутре ено нешо като жулта прашинка вика туи е златно и моляти се сичките ги натрушил и субрал 6 грама злато и го продаде зе яка кинта нии тапанарите гледаме |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 19:12 Заглавие: |
|
|
Той пак малко е изкарал от толкова техника .Аз само от един Правец извличам по 10-12 грама.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|