| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Electric Fitter Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 23:35 Заглавие: HITACHI SATA2 80GB |
|
|
Абе нормално ли е през интервал от по 30мин. (понякога различно) чува се някакав по странен силен звук (от нормалното когато чете от него) за около 1,2 сек испращява за момен самият хард има ли повот да се притеснявам или е нормално????????? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 3:48 Заглавие: |
|
|
| Не е нормално! |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 9:18 Заглавие: |
|
|
HITACHI, но 200Г- и той прави нещо подобно, нещо като прибиране на главите, но без да спира шпиндела.... и го прави много рядко  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
kkkcorpse Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 14:59 Заглавие: |
|
|
| И на мен ми правеше така един excelstor 40GB.Даже се развали от отзи звук и го смениха с нов |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 16:56 Заглавие: |
|
|
Не е нормално и не е на хубаво-ако имаш ценна информация вътре-евакуирай я,направи си бакуп та да ти е мирна главата. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 19:21 Заглавие: |
|
|
Ако си правил някакви "оптимизации" на уиндоуса ги махни. Най-лесно е като го пуснеш веднъж в Safe Mode. Смени си захранването с по-читаво. Пей песни... _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
overclock Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 19:45 Заглавие: |
|
|
| Аз имах един Excelstor (разбирай Hitachi), през 15-20мин. се чуваше нещо като скърцане на врата.Това го правеше откакто съм го купил, но вече 3год. нищо му няма.Все пак е хубаво да си направиш архив на всичко ценно, независимо дали диска ти тропа или си мълчи. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 20:54 Заглавие: |
|
|
| overclock написа: | | Все пак е хубаво да си направиш архив на всичко ценно, независимо дали диска ти тропа или си мълчи. |
Скоро изревах с 80ГБ информация в огромната си част изключително ценна и плащана.Оттогава,който ще да ми вика "параноик",който ще за къвто ще да ме смята-всичко на дискове "Вирбатим" SuperAZO-по два еднакви бакупа и единия само го ползвам ако се наложи-другия го не барам никога за нищо.Да видиш как нямам никви проблеми вече.Ама откак са обърна колата.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 20:48 Заглавие: |
|
|
"Плащана информация"? Кажи къде са плаща и ние да си купим. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 8:37 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | "Плащана информация"? Кажи къде са плаща и ние да си купим. |
Е стига заяждане и празнословене де...
Това че ти не си си плащал за информация и софтуер и ползваш всичко кракнато-си е твой проблем.Има хора които си купуват информация която не може да се намери безплатно.Просто защото им трябва.
Аллоооу събуди се-може би не си чувал за сървъри на които искат заплащане за да свалиш нещо.Говоря за легална покупка.
Надявам се не си мислиш,че информацията е сирене или патладжани и може да се купува само във вид на CD от магазина-на принципа-"на ти диска-дай си ми парите".
Може би не си чувал и че програмите се заплащат.Твоя си работа.
А откъде се купува ли-пробвай "в магазина на Гошко,а пари?-в клона на банка десека-рзбира се!"  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|