|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
GenTex Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 29, 2004 9:47 Заглавие: Проблем с отварянето на .pcb файл... |
|
|
Добре заварили, колеги! От близо две години посещавам форума и съм очарован. Въпреки, че и друг път съм имал желание да поствам, чак сега събрах достатъчно смелост.
Та да се върнем на въпроса - изпратиха ми два файла на платки правени на PCAD 2001. Какво ли не опитах, но не мога да ги отворя - с P-cad viewer ми дава следната грешка: Unexpected conditiоn at: FileObj.cpp (931). Благодаря ви предварително за помощта... _________________ не разходът е важен, а приходът |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Camcad Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2004 10:30 Заглавие: |
|
|
| Ако си сигурен,че файловете не са повредени ще се намери начин да ги отвориш.По принцип е най-добре да ги отвориш с P-cada,но има и конвертиращи програми като CAMCAD pcb,която отваря най различни формати. Ако не можеш да я откриеш в нета пиши ми да видим как ще ти я дам. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2004 10:36 Заглавие: |
|
|
ne sym zapoznat s PCAD no kogato pravi6 platki na crack-nat EAGLE se polu4ava sy6tia problem. platkite se otvariat samo s Eagle-a na koito sa praveni i na nikoi drug. _________________ home studio |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|