Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дигитална камера SAMSUNG VP-D190. Как и откъде части?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RIKi
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Дек 03, 2006 19:03    Заглавие: Дигитална камера SAMSUNG VP-D190. Как и откъде части? Отговорете с цитат

За неволите по тази придобивка съм описал с мъка в по предна тема за същата камера.
Как и къде мога да поръчам части за камерата?
Всичките бутони на повреждащите се модули контактуват с проводник нанесен не много трайно върху фолио, който явно бързо се поврежда. Самите проводници в-у фолиото вероятно са графитни и нямам идея за начин на възстановяване. Дори и да е възможно ще е трудно, защото размерите са "мини".

Явно, че като начинаещ участик във форума нещо съм сгафил щото никой освен мен не иска да ми отговори. Дано обаче липсата на отговори не означава, че няма светлина в тунела.
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Нед Дек 03, 2006 19:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Не че никой не иска да отговаря, проблема си е сериозен! Доколко съм запознат, вече са два представителя на фирмата SAMSUNG. K&K i PAN сервиз. Общо взето, всичко е с поръчка, и т.н. Няма да се учудя, ако трябва да заплатиш някаква доставка на съответното нещо. Просто нещата се промениха много в последните години, техниката е толкова евтина, че никой не мисли за следгаранционно поддържане.
Или цената ще е такава, дето не устройва никой!
И все пак, който е правил до този момент камерата, той трябва да отговаря за нея. Не е ясно, защо сервиза, обслужвал я до момента, отказава по натам да я ремонтира? Би трябвало те да са оторизирани за тази дейност, и не да казват- отивай еди къде си, а да кажат- ремонта ще струва еди колко си, даваме гаранция еди колко си, съгласен ли сте Господине , да Ви отремонтираме камерата?
VALDEMAR
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: BURGAS

МнениеПуснато на: Нед Дек 03, 2006 21:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Скъпи наченаещ колега за да ти се помогнем ефективно тук във форума е нужно да опишеш точно какво и се е случило на камерата в самото начало преди да хукнеш по сервизите.До тук не е ясно какво искаш точно да поръчваш клавиатура, лентов кабел, цяла платка или нещо си там на фолио.Всяка част си има съответен фирмен парт. номер по който ще ти се достави частта от доставчика(за сега един К&К догодина и Пан Сервиз).Този номер много рядко е записан върху самата част и трябва да се разполага със Сервизно Описание за да се разбере точния номер.Казах точния защото ако не е ,може да ти доставят нещо дето не ти върши работа.Тези уреди се ремонтират доста трудно и малко хора се занимават с по -сложни ремонти така че поразпитай първо за читав сервиз и я занеси там.Подчертавам читав сервиз!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети