| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 17:32 Заглавие: 22dc279/62e CODE? |
|
|
| Koлеги това е оригиналното cd на рено.22dc279/62e Паметта е 24с32.Прочетох я но не мога да и сметна дъмпа.Ще съм безкраино благодарен ако някои калколира дъмпа и ми каже кода. Думпа е в атача. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 17:41 Заглавие: Re: 22dc279/62e CODE? |
|
|
| velo написа: | | Koлеги това е оригиналното cd на рено.22dc279/62e Паметта е 24с32.Прочетох я но не мога да и сметна дъмпа.Ще съм безкраино благодарен ако някои калколира дъмпа и ми каже кода. Думпа е в атача. |
9636 ya probvay  |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 17:42 Заглавие: |
|
|
Трябва да е 9636 успех.Проверено е с 3 програми. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
velo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 17:49 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | | Трябва да е 9636 успех.Проверено е с 3 програми. | Огромно благодаря.Ako не е проблем прати ми на мен поне една от тия програмки.Аз се опитах да го сметна с calcgen и с Aphilips и не можаха да го сметнат |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 18:11 Заглавие: |
|
|
| velo написа: | | plamen petrov написа: | | Трябва да е 9636 успех.Проверено е с 3 програми. | Огромно благодаря.Ako не е проблем прати ми на мен поне една от тия програмки.Аз се опитах да го сметна с calcgen и с Aphilips и не можаха да го сметнат |
Не ти трябва калкулатор! Горе долу, на всички PHILIPSI е по един и същи начин. Напрегни малко мисловната си дейност,поразгледай тук-там и следващия път няма да те интересуват никакви калкулатори, поне за такива касетофони. Казвам го от желание да помогна!
Най малкото че calcgen си го смята, проверих за всеки случай.
Ама по важно е да знаеш къде седи кода и за какво става въпрос! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
velo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 18:18 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | velo написа: | | plamen petrov написа: | | Трябва да е 9636 успех.Проверено е с 3 програми. | Огромно благодаря.Ako не е проблем прати ми на мен поне една от тия програмки.Аз се опитах да го сметна с calcgen и с Aphilips и не можаха да го сметнат |
Не ти трябва калкулатор! Горе долу, на всички PHILIPSI е по един и същи начин. Напрегни малко мисловната си дейност,поразгледай тук-там и следващия път няма да те интересуват никакви калкулатори, поне за такива касетофони. Казвам го от желание да помогна! | Съгласен съм mitachi Но специално на този кода се оказа чак в края на думпа не е както при повечето а аз сефте разкодирам такъв но както и да е Благодаря на всички за помоща.  |
|
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 19:11 Заглавие: |
|
|
Паметта трябва да ти е записана в bin.формат,за да я прочетат калкулаторите.Пробвай с твоята. _________________ Skype - danco64 |
|
|
 |
|