|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2004 16:13 Заглавие: Как се влиза в сервизен режим на JVC-AV21JT? |
|
|
Моля за вашата помощ!Смених кинескопа на телевизора посочен по-горе.Мой познат тв техник свърши тази работа.Обаче след смяната картината е събрана леко отгоре и отдолу.Да не ви разправям какъв изглежда задника на Курникова например.Та проблема е,че човека не знае как се влиза в сервизния режим на приемника.За Самсунг например знае,ама баш за JVC-не.Пък няма интернет човека и ме помоли да поразпитам тук-таме.Иначе като влезе в този режим,знае какво да прави.Моля,ако някой знае с каква комбинация от бутони на дистанционното или на самия преден панел става работата,нека пише.Благодаря!
P.S.Всъщност всичко,което пише отзад на капака е JVC-AV-21JTSEBU. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2004 16:34 Заглавие: |
|
|
Опитай да натиснеш едновременно бутоните на дистанционното - DISPLAY и PICTURE MODE , но това се отнася за оргиналното дистанционно.
Успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2004 16:50 Заглавие: |
|
|
| Сега съм на работа,като се прибера,ще опитам.Оригинално ми е дистанционното,комплект с телевизора си е,даже е някакво комбинирано и мога да управлявам VCR и DVD с него.Благодаря,надявам се да успея и да споделя. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|