| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 16:44 Заглавие: |
|
|
Описанието на колегата Божилов много ми хареса .Интересно че някои от колегите ми в сервиза неистово се стремят към такова съвършенство а и аз с моите 150-60 килограма го докарвам на вид.Като застана пред сервиза да пуша на въздух и дойде непознат клиент все ме питат:"Извинете вие охраната ли сте" Колегата Коцев направо ме извади от равновесие с този геран.Утре започвам и аз да копая,само лошото е ,че в съседния офис има един американец,който съм виждал само два или три дни от годината да е трезвен и съм сигурен ,че ще се налага през ден през два да го вадя от герана.А иначе идеята е добра да се съберем и като музикантите/те нали се събират и си правят джем сейшани демек свирят заедно и се кефят/и вместо да свирим да си поправяме телевизори  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 16:50 Заглавие: |
|
|
Много е важно да има от къде да почерпиш клиента си с една студена вода пък ако е и по чепат с две три кани студена водица. Тогава вече ремонта съвсем му се услажда и почва да си носи телевизора всяка седмица  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 17:02 Заглавие: |
|
|
Ми лошото е ,че това с пиенето на студена водица прихваща и накрая за вечеря да не ни дадът и на нас една студена водица  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 17:05 Заглавие: |
|
|
Ами аз много пъти съм пил и то не само вечер ами и сутрин и по обед  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 17:10 Заглавие: |
|
|
А, само ти да си!Ама да не разводняваме темата ,че ще ни се карат  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 17:16 Заглавие: |
|
|
Правилно ! Край до тук .Било каквото било.
 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 17:18 Заглавие: |
|
|
pepi_voinishki1957 тя май темата отдавна се разводни. Но нали все пак това е раздел общи приказки. Аз се надявам че господата модератори нямат нищо против.
Коцев ти май ще въведеш нова мода сред сервизното дело - кладенецът. Колегата Гого нещо се губи от форума. Исках да го попитам кога и ние почваме да копаем за кладенец и да обзавеждаме работилница. Когато дойде време да я отваряме сте канени всички да полеем сервизчето със студена водица от новият кладенец и с гроздова домашна. Фирмата поема всякакви разноски.  |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 17:23 Заглавие: |
|
|
Имам една несъществена забележка към снимката на колегата Коцев макар че съм по-млад и не ми се полага аз да му правя забележки.Просто не забелязах докъде допуска клиентите,а вижте аз как съм решил ситуацията.За клиентите съм оставил възможно най-малко място,така че да се събере един най-много двама клиента,щото в противен случай става бръснарница,и не ми е ясно как може с клиента да разбереш особените ситуации при ремонта на даден телевизор и особенно за цената му,и останалите клиенти да се мотаят между краката ти.Така че мястото за движение на клиентите трябва да е точно установено.Иначе нищо лично нямам против. .
Последната промяна е направена от fikret на Сря Дек 13, 2006 17:49; мнението е било променяно общо 6 пъти |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 17:27 Заглавие: |
|
|
Ами на колегите от Бургас мога да кажа че те кладенец в тоя пясък няма да могат да изкопаят ами да предвидят да има пространство пред сервиза им че спират не само мерцедеси ами и Ягуари от тоя тип.
Фикрет имам отделно приемна и при мен влизат клиенти само които са "активни борци"  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 18:24 Заглавие: |
|
|
Колев сервиза не сме казали-не сме го направили
Но да оставим майтапа настрана.Първо трябва да се хванем да чиракуваме някъде, че да откраднем занаята от някой майстор  _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
|