| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 14:41 Заглавие: |
|
|
Амии цената е според зависи как случиш-купувал съм 21 инча Тринитрон и за 60лв и за 120лв.Горе долу тва е ценовия деапазон и то зависи от състоянието на кинескопа.
Имай впредвид че и трудничко се намират. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Rebel Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 19:28 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Амии цената е според зависи как случиш-купувал съм 21 инча Тринитрон и за 60лв и за 120лв.Горе долу тва е ценовия деапазон и то зависи от състоянието на кинескопа.
Имай впредвид че и трудничко се намират. |
Не разбрах - какво може да е състоянието на НОВ кинескоп?!? Продават ги с дефекти ли? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 19:53 Заглавие: |
|
|
| Rebel написа: | | Не разбрах - какво може да е състоянието на НОВ кинескоп?!? Продават ги с дефекти ли? |
Въобще не съм погледнал че питаш за нов-нов кинескоп забрави-няма да намериш,а и да намериш говорим за баснословни цени.
Цените които съм ти казал са за кинескопи втора употреба и то добри които ще те карат много време.И то ориентировъчни-тринитронски кинескопи за продан аз нямам,така че не ти лансирам да ти ги продавам-да не ме разбереш погрешно.
Ако някой колега от форума тук има 21ца за тринитрон да пише тук в темата и си се разберете.
Но да се нахвърлиш да дадеш една купчина пари за нов-ми се вижда някакси недобро начинание,все пак. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 20:49 Заглавие: |
|
|
| Rebel написа: | Благодаря за разясненията!
Прегледах и старите дискусии по отншение на "рециклирането" и стигнах до извода, че не си струва хамалогията.
Колко ориентировъчно струва един нов кинескоп за това Sony и къде евентуално може да се намери качествен? |
Преди година питах в Сони колко струва 21-инчов кинескоп и отговора беше: 300 US долара  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 21:26 Заглавие: |
|
|
Колегата Пампоров оня ден говореше за някакъв магазин 175лв тиринитрони,ама свършили и нямало да докарват повече за продан-темата потъна някъде в "Купува ,Продава" беше. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|