Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sony KV-21T5R грешка
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 14:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Амии цената е според зависи как случиш-купувал съм 21 инча Тринитрон и за 60лв и за 120лв.Горе долу тва е ценовия деапазон и то зависи от състоянието на кинескопа.
Имай впредвид че и трудничко се намират.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Rebel
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Велинград

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 19:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
Амии цената е според зависи как случиш-купувал съм 21 инча Тринитрон и за 60лв и за 120лв.Горе долу тва е ценовия деапазон и то зависи от състоянието на кинескопа.
Имай впредвид че и трудничко се намират.

Не разбрах - какво може да е състоянието на НОВ кинескоп?!? Продават ги с дефекти ли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 19:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Rebel написа:
Не разбрах - какво може да е състоянието на НОВ кинескоп?!? Продават ги с дефекти ли?

Въобще не съм погледнал че питаш за нов-нов кинескоп забрави-няма да намериш,а и да намериш говорим за баснословни цени.
Цените които съм ти казал са за кинескопи втора употреба и то добри които ще те карат много време.И то ориентировъчни-тринитронски кинескопи за продан аз нямам,така че не ти лансирам да ти ги продавам-да не ме разбереш погрешно.
Ако някой колега от форума тук има 21ца за тринитрон да пише тук в темата и си се разберете.
Но да се нахвърлиш да дадеш една купчина пари за нов-ми се вижда някакси недобро начинание,все пак.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 20:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Rebel написа:
Благодаря за разясненията!
Прегледах и старите дискусии по отншение на "рециклирането" и стигнах до извода, че не си струва хамалогията.
Колко ориентировъчно струва един нов кинескоп за това Sony и къде евентуално може да се намери качествен?

Преди година питах в Сони колко струва 21-инчов кинескоп и отговора беше: 300 US долара Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 21:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Колегата Пампоров оня ден говореше за някакъв магазин 175лв тиринитрони,ама свършили и нямало да докарват повече за продан-темата потъна някъде в "Купува ,Продава" беше.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети