| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
momo_marinov Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 11:05 Заглавие: Телевизор JVC c-21t1 не лови всички канали от кабелната |
|
|
Здравейте,
имам този модел телевизор JVC c-21t1. Подразбрах, че за да се хващат всички канали трябва да се присади допълнителен тунер или да се закупи изцяло нова приставка с разширен диапазон. Аз съм от Варна и ми трябва някои със сервиз във Варна, който може да ме посъветва кое от двете да избера и да можв да го направи. Телевизора е в отлично състояние.
Благодаря на всички, които ще ми пишат |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 11:46 Заглавие: |
|
|
Отиваш горе под заглавието на Форума-има графа "потребители"
-даваш филтър да се подредят според града от който са колегите и ще видиш колко много колеги има от Варна-все добри специалисти-хващаш някого за ушите-пишеш му едно съобщение и си готов. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 14:22 Заглавие: |
|
|
Ще погледна след малко един такъв с какъв тунер е и ще ти споделя истината дали си заслужава. _________________ Иво Банов |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 20:44 Заглавие: |
|
|
| Предполагам, че тунера ти е цифров - трудна работа! Ако можеш дай снимка отдолу на платката! |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 22:43 Заглавие: |
|
|
Информацията ти е вярна-присажда се допълнителен хипербанд тунер,а се използва оригиналния за управление.Само ,че не е толкова лесно,защото напрежението за настройка не се изменя от 0 до 30 волта на всички обхвати и трябва да измислиш схема за компенсиране.
По памет /отпреди 4-5 години/ на UHF обхвата е 0-30 волта
На VHF1- от 4 до 30 волта примерно
На VHF3- от 6 до 30 волта
На всичкото отгоре автоматичното търсене не ти върши работа по рзбираеми причини.
Ако не си измислиш схема за определяне на обхвата и 'разтягане' на напрежението на настройка да е 0-28 волта примерно така и няма да хванеш всички програми .
УспехЧ! _________________ Az sam |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 23:48 Заглавие: |
|
|
Ако много държиш на тоя телевизор то малко по скъпо ще ти излезе но по магазините на Пасат продават по 50лв тунер приставка и решаваш въпроса.В Ловеч поне над 20 човека си купиха такива приставки и то за найразлични марки телевизори особенно на София 81 82 на В Търново на руските Електрон хем става стях да се управляват дистанционно.Но това е в краен случай .Навремето за тунер какъвто искаш ти ми казваха че струвал към 80 долара тъй че нямаше желаещи да го купят. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 8:46 Заглавие: Re: Телевизор JVC c-21t1 не лови всички канали от кабелната |
|
|
| momo_marinov написа: | | или да се закупи изцяло нова приставка с разширен диапазон. |
Това е подходящия начин за теб или сменяш телевизора  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 9:02 Заглавие: |
|
|
Лично аз съм много доволен от тия приставки .На няколко Електрона пък и на останалите ги свързвам по ниска честота и картината и звука се запазват чудесни. А неговия телевизор има скарт букса и става чудесно. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|