|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 12:38 Заглавие: Бин за авторадио Renault H0 (Blaupunkt) |
|
|
| Колеги, трябва ми бин за това авторадио, но да е без активен код, защото кода се въвежда само от бутоните на волана, а ще се монтира на друго Renault, което няма такива бутони. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 13:59 Заглавие: |
|
|
Токио, защо не опишеш по точно проблема? След като на твоя бин му се зададе да работи без код, тръгва, но пиука на определено време. Не ми се е случвало да правя такъв за друга кола, и не знаем къде да пипнем да елиминираме пиукането. Та за това става въпрос. Защото и с друг бин, пак си пиука. Мисля че правилно съм го описал. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 15:36 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | Токио, защо не опишеш по точно проблема? След като на твоя бин му се зададе да работи без код, тръгва, но пиука на определено време. Не ми се е случвало да правя такъв за друга кола, и не знаем къде да пипнем да елиминираме пиукането. Та за това става въпрос. Защото и с друг бин, пак си пиука. Мисля че правилно съм го описал. |
Извинявам се, предположих, че ако някой ми изпрати проверен код всичките проблеми ще отпаднат. Значи нещата стоят точно така, както колегата mitachi ги е написал. |
|
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 11:49 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | mitachi написа: | | Токио, защо не опишеш по точно проблема? След като на твоя бин му се зададе да работи без код, тръгва, но пиука на определено време. Не ми се е случвало да правя такъв за друга кола, и не знаем къде да пипнем да елиминираме пиукането. Та за това става въпрос. Защото и с друг бин, пак си пиука. Мисля че правилно съм го описал. |
Извинявам се, предположих, че ако някой ми изпрати проверен код всичките проблеми ще отпаднат. Значи нещата стоят точно така, както колегата mitachi ги е написал. |
Ето дъмпче-виж и лични  _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 23:41 Заглавие: |
|
|
| nik_69 написа: |
Ето дъмпче-виж и лични  |
Благодаря! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|