Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Playstation2 как се разкодира

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dobri_dojeee
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 18:25    Заглавие: Playstation2 как се разкодира Отговорете с цитат

За първи път ми се налага да го разкодирам.Закупен е от финландия някой може ли да ми каже какъв чип и къде се монтира.
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Чет Дек 14, 2006 11:11    Заглавие: Отговорете с цитат

РS-1 ги правех, но вече са антика и на изчезване:)) Двойките обаче са сложнотия за "чипмод", така и не успях да намеря сериозен доставчик на чипове и методика на свързване към модулът на играта, дори в момента имам една поръчка за чип на двойка слимс, пращах имейли-никой не отговаря, звънях по телефона, никой не вдига, или отхвърлят разговора! Ако имаш нерви пробвай ето линкът!
http://kokoschka.hit.bg/ аз лично вече се отказах да троша нерви и да пробвам да се свържа Wink Crying or Very sad

!!!Сега се сещам че имам някакво инфо за чипмод, проверих в датабазата ми и го намерих, пращам ти на мейла цялото, дано ти помогне със нещо, аз лично за PS-2 не съм го пробвал и не съм правил, за PS-1 всичко е работещо пробвано!
dobri_dojeee
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 14, 2006 12:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря все пак но се отказвам и аз.
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Чет Дек 14, 2006 12:32    Заглавие: Отговорете с цитат

-Наскоро от Ирак, един рейнджър(мой приятел) си беше донесъл Xbox и си беше купил от там и чип(модул) за модификация, счупих се от ровене по мрежата да намеря някакво инфо за този чип и начинът му на свързване към играта, нооо безрезултатно! и се отказах.
Попитах рейджъра,защо не са му монтирали чипът там, а той каза че не е пожелал защото се е страхувал да не му сложат вътре някаква бомба Embarassed , а иначе чипът струвал 40$ а монтажът 15$ и са му казали там, че за час всичко ще е готово!
Излиза че ние тук сме по назад от талибаните в Ирак! Embarassed
Пратих ти на пощата това което имам, просто за инфо и да добиеш някава представа
dobri_dojeee
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 14, 2006 17:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря пак но се отаказах клиента си го взе имал някъде познат където го правели много евтино.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети