| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
beili Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 20:37 Заглавие: Проблем със SAMSUNG CW29M064N |
|
|
Здравейте.Проблема ми е следния: Тележизора ми е нов на около месец е, първия проблем който имах с него беше че когато го изключа от дистанционното оставяше шум в говорителите,втория е че картината му се изкривявява/вертикално/когато има нешто право било то меню на DVD,телетекста или когато дават нещо което да е в права линия просто правите линий който трябва да са прави са вълнообразни и криви и дразнят много окото.Пурвия проблем го отсраниха бил е в НЧУ. Но на втория не са обърнли внимание и ми го върнаха така. С един познат опитахме да го оправим в сервизем режим но не става от там.Та въпроса ми към вас е на какво се дължи това и може ли да се оправи въобще или да го нося в сервиза защото е гаранционен и да настоявам да го подменят с нов. И нормално ли е това за нов телевизор.
Благодаря на всички които ще ми отговорят предварително.
Последната промяна е направена от beili на Вто Дек 19, 2006 21:07; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 20:48 Заглавие: |
|
|
| Щом е гаранционен носете го в сервиза и хич не му мислете. Проблема е отстраним предполагам, но е необходима намесата на техник, а не да се рови от хора дето чули че нещо се оправя от някъде и давай да пробваме. А и още нещо. Не казвайте, че сте ровили в сервизното меню, защото гаранцията ви ще отиде подяволите. |
|
|
 |
beili Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 20:54 Заглавие: |
|
|
| Мерси за съвета, но ако може повече инфо за това на какво се дължи проблема. |
|
|
 |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 20:57 Заглавие: |
|
|
| Може да е от много места. За това казах, че трябва да се види по-подробно от специалист. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 21:28 Заглавие: Re: Проблем със SAMSUNG CW29M064N |
|
|
| beili написа: | | С един познат опитахме да го оправим в сервизем режим но не става от там.Та въпроса ми към вас е на какво се дължи това и може ли да се оправи въобще или да го нося в сервиза защото е гаранционен и да настоявам да го подменят с нов. | 1.Опита и влезе в сервизен режим там където нямаша никаква ама никаква работа като ПОТРЕБИТЕЛ и КЛИЕНТ 2 .Опитваш се да претендираш за подмяна на изделието попрочети малко Закона за защита на потребителя и ще разбереш до колко имаш право на такива претенции 3. Нищо не каза подробно колко и къде е е криво според твоя окомер -ренген 4. Направи си труда да ползваш търсачката периодично се появяват теми подобни на твоята за дефекти видими само от човека закупил даден телевзор и търсещ му кусури за щяло и нещяло и то само по една причина защото се чуства малко пре...н от покупката макар че има една поговорка очи гледали очи плакали  |
|
|
 |
beili Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 22:03 Заглавие: |
|
|
| Извинявай гн. FISHEV но нямаше смисал да реагираш толкова остро. Просто исках съвет а не да ме нареждаш така.И ако бях толкова компетентен нямаше да питам вас.А за сервизния режим не сум оплескал нищо вутре и го пипаше човек които казва че разбира но не е става от там.Моля не будете толкова враждебно и нервно настроен. |
|
|
 |
arcov Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 22:10 Заглавие: |
|
|
| Подкрепям колегата fishev!Не е работа на всеки да се рови в сервизните режими на гаранционни телевизори.Обикновенно се купува някакъв апарат и започват да му се търят кусури щото сме дали много пари а по4ти никой не гледа какво купува докато не го изкара от кашона |
|
|
 |
beili Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 22:17 Заглавие: |
|
|
| Напротив гледах но на прув поглед не си личи нищо поне не на всичко което дават както казах трябва да има нещо право/бертикално/ за да се види изкривяването и то на целия екран. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 0:05 Заглавие: |
|
|
| beili написа: | | Напротив гледах но на прув поглед не си личи нищо поне не на всичко което дават както казах трябва да има нещо право/бертикално/ за да се види изкривяването и то на целия екран. |
Приятелю, колегите вече ти казаха, носи го на сервиз, щом е гаранционен. Там ще направят необходимото, но все пак не забравяй, че това е телевизор, а не монитор. Надявам се да правиш разлика между двете, ако не заради друго, то поне заради цената. |
|
|
 |
|