| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 20:36 Заглавие: MAG 786PF |
|
|
| Колеги,донесоха ми един монитор за ремонт от залата зад сервиза ми,който не помни настройките на геометрията от лицевия бутон.Не см се ровил в този модел,а и още не съм го отварял,но търся консултация от по-знаещите,дали е от паметта.Моделът е MAG 786PF model 786N II 2002.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 21:03 Заглавие: |
|
|
| Ако запомня всички други настройки и реагира(реголира геометрията)и само не я запомня според мен е памет но нямам бин за този модел. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 20:38 Заглавие: MAG 786PF |
|
|
| Утре ще ми донесат същия да препиша паметта.Всички настройки се правят перфектно,само не се запаметяват. |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 22, 2006 17:57 Заглавие: |
|
|
wesko dilow, дорогой, пиши какво стана с монитора, че утре вдругиден ако някой се разхожда по форума да разбере какво е станало и да не си чука главата и пак да пита.  _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 22, 2006 23:14 Заглавие: MAG 786PF |
|
|
| Уважаеми колега Нури,проблемът още виси в монитора на клиента ми-момче от интернет залата зад сервиза ми.Паметта преписах от съпартиеца му,но в момента тичат по балканите да инсталират релейни станций и тези дни ще пиша за окончателния резултат.Харесват ми руснаците,които пишат за всеки решен или нерешен проблем.Колегиално е да споделям интересни случаи от практиката,защото само така всички се усъвършенстваме,а и остава информация за широката аудитория в Нет пространството.Така,че извинения за забавения отговор,решението,на който предстои скоро. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Дек 26, 2006 22:16 Заглавие: MAG 786PF |
|
|
| Решението наистина бе в презапис на паметта,след което всичко си дойде на място. |
|
|
 |
|