|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
СтоянТ Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 13:37 Заглавие: |
|
|
| Абе още не съм го носил в сервиз, пък и е доста тежък един човек не може да го носи. Между другото тези 29'' DAEWOO май се оказаха калпави, аз купих този модел в промоция от Техномаркет за около 620 лв барабар с DVD DAEWOO, след промоцията само телевизора струваше около 660 лв, сега гледам е 599 лв. Произведени са в Полша. Когато купих този модел забелязах, че изображението в лявата част на екрана трепти в такт със звука, върнах го пробваха ми друг, той пък имаше едни ленти в средата, извадиха трети по който там не видях нещо съмнително и го взех, но сега виждам споменатия дефект. Общо взето май са ментета DAEWOO или не са настроени както трябва. Иначе пък работи много добре, има доста екстри на Долби даже едно шумоподтискане на изображението, което като го включиш дава картина като от DVD независимо дали изображението нормално е със снежинки. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 20:08 Заглавие: |
|
|
| Az go varnah i go razmenih za edno LG , ,, moga da kaja ,4e ot 5 broq nqma6e nito edin bez kosuri, ,,, mai ne6to teq s namaleniq obem ne sa doizkosureni... |
|
|
 |
EveLin Активен потребител

Регистриран на: 26 Мар 2006 Мнения: 76 Местожителство: От отбора на Bojilov съм :)
|
Пуснато на: Пет Дек 22, 2006 2:11 Заглавие: |
|
|
| Това си е проблем при почти всички телевизори със СЛИМ кинескопи. Технологията не е доусъвършенствана. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|