| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 26, 2006 19:45 Заглавие: |
|
|
Много гледаш реклами. Ако мислиш че за 28 лв. купуваш сателитен комплект, много се лъжеш. Така че ако с една карта искаш да гледаш няколко приемника, има чалъм. Прави се за малки хотелчета и т.н. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 26, 2006 20:45 Заглавие: |
|
|
Значи знам какво купувам за 28 лева. Онзи ден купих за 68 защото си е на мое име и не ми се плаща за някакви допълнителни измислени програми. 12.80 на месец ми е ОК. Сега ще намеря бай Мангау да ми купи един за 28 + кило влашка шльоковица да си играя. Той кяри кило ракия, аз харча колкото за вечеря в ресторант и ми остава 60 санта чиния, конвертор и приемник с карта за експерименти. За шерването на картата е ясно. Даже и по интернет може да се шерне. Това обаче усложнява постановката. Ще видим в коя насока ще се наклонят везните
Все едно ... Появиха се хора с по широк мироглед разполагащи с производствен опит в конкретния казус. Ще го обсъдим на 4 очи. Темата прерасна в елементарно заяждане без капка техническа информация и може спокойно да бъде изтрита. От това обществото няма да загуби нищо.
Успех! _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 27, 2006 8:47 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | .......Сега ще намеря бай Мангау да ми "купи" ??? един за 28 + кило влашка шльоковица да си играя. Той кяри кило ракия, аз харча колкото за вечеря в ресторант ...... | По този начин ти си мислиш че печелиш, да но само за момента, и то на дребно. Защото поощряваш крадците , а от това губим всички ние , в перспектива! Но-о-о-о, такава е народопсихологията ни, какво да се прави. Не мисля че темата е за изтриване, по-скоро да се премести в друг раздел.
Упс, тя си била в правилния раздел  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 27, 2006 9:18 Заглавие: |
|
|
Каква кражба бе хора? Толкова си струва. Промоция има. Не гледате ли телевизия поне в огледалото? _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 27, 2006 9:30 Заглавие: |
|
|
Упс, сори, ама ми е втръснала нашата ТВ.  |
|
|
 |
mironov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 28, 2006 21:50 Заглавие: |
|
|
Ваклине ти добре ли си се запознал с офертата за 28лв.Там се подписва договор за 2 години който нямаш право да разваляш.Пък ако манго ти го дари за 1 шише шльокавица и не си плаща го проверяват едни "момчета" и ще проклина че е останал жив от пиенето Така съм чул. _________________ Живей всеки ден така все едно ти е последен защото рано или късно ще се окажеш прав. |
|
|
 |
mtzakov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 28, 2006 22:50 Заглавие: |
|
|
| Добър ден! С този точно модел доколкото знам не става. Виждал съм с друг модел на който се слага радиомодул на RS, магията става с до 8 приемника но радиомодула става само за определения модел приемник. Този приемник има изхoд за друг сателитен приемник (LOOP). Старите карти на Булсатком можеха да се разменят, на новите като твоя немогат. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 29, 2006 6:40 Заглавие: |
|
|
Да ама другит модели не ги дават от Булсатком и не са по 28 лева ,така че .....  |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Пет Дек 29, 2006 23:14 Заглавие: |
|
|
| Преди време се занимавах с приемника на БУЛСАТКОМ от по-предната версия - бели пластмасови със забоден вътре чип Бяха ми докарали някакъв повреден и бях стигнал до извода че е за префлашване Свалих дъмп от флаша на работещ приемник Някъде в края на файла в явен вид беше зададен номера на приемника /картата , забодения вътре чип/ Сложих файла от работещия приемник във флаша на неработещия като смених номера с реалния Приемника пак не тръгна и го зарязах - причината може съвсем да не е била в повреден софт От друга страна едва ли номера на картата влиза само в явен вид в софта на приемника Относно новите приемници дето са с карти сягодки на тях - не съм правил опити с тях Може и да стане ако записите във флашовете са еднакви да работят с една карта н това подлежи на проба - номера на картата може да го има и някъде на друго място - не знам дали не може да е и някъде в процесора - не съм се задълбавал в подробности Ако това ще се прави само за да си вадиш картата от приемника във вилата и да си я слагаш в тоя у вас - това е малко безсмислено за този модел приемници - приемника е толкова голям че можеш почти да си го сложиш в джоба Ако става въпрос една карта да обслужва няколко приемника - въпроса по един или друг начин е решен за ИРДЕТО картите Всеки може да си направи сметка дали си струва да даде някаква сума за да гледа телевизия на повече от едно място с една карта Вероятно картата от другата система на БУЛСАТКОМ - ГРИФИН - също може да се шерне за да се ползува от други приемници - мисля че това може да го направи човек който е достатъчно навътре в нещата ако разбира се вече не е направено Като цяло подобна система за почти без пари няма как да се направи - особено от хора като нас които не са достатъчно навътре в подробностите - ако някой е достатъчно навътре да не се засяга Е разбира се нищо лошо няма да се правят всевъзможни опити |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 30, 2006 7:59 Заглавие: |
|
|
За да шернеш картата трябва да накараш всичките приемници които ползват шернатата карта да работят с една карта. От тук нататък е лесно. За вилата беше просто в отговор на въпроса "Има ли нужда?" . При мен вилата е на 1100 метра от апартамента и нито на едното нито на другото място имам време да гледам телевизия.
Предполагам, че приемници от този ценови диапазон не влагат учудващи технологии в себе си и е напълно възможно чрез груба смяна на флашовете нещата да станат. Нямам на какво да пробвам, но все ще донесат някоя "бяла мишка" до някой и друг ден. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|