| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 9:21 Заглавие: SonyErricsonK500i-проблем с джойстика |
|
|
| Здравейте.Може ли да се ремонтира джойстика на този телефон или се подменя с нов джойстик.Отказа да изпълнява абсолютно всички команди след едно напрашаване.Извинете ме за тъпия въпрос ,ама не съм наясно с ремонтите на моб.телефони и цените на сервизните дейности.Ако някой може да помогне -да свирка.Предварително благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 9:55 Заглавие: |
|
|
Аз мам същия модел и спря управлението надолу , отвреме на време тръгваше но точно когато ми трябва не щеше търпях го и един ден ми писна отворих го и видях че спойките му са добре.Пръснах го с контактен спрей и забравих този проблем докато не прочетох тази тема.Естественно всичко това ти го казвам , но ти сам трябва да прециниш възможностите си дали можеш да се справиш с тази задача. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Rebel Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 10:10 Заглавие: |
|
|
| Може да се почисти, но операцията е толкова деликатна и трудоемка, колкото и смяната му с нов. В повечето сервизи смяната е около 20лв. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2006 1:09 Заглавие: Re: SonyErricsonK500i-проблем с джойстика |
|
|
| Palev написа: | | Здравейте.Може ли да се ремонтира джойстика на този телефон или се подменя с нов джойстик.Отказа да изпълнява абсолютно всички команди след едно напрашаване.Извинете ме за тъпия въпрос ,ама не съм наясно с ремонтите на моб.телефони и цените на сервизните дейности.Ако някой може да помогне -да свирка.Предварително благодаря |
Капка машинно масло и става като нов  |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2006 16:13 Заглавие: |
|
|
| Ако смяташ сам да си го почистваш много внимавай със какво и как. Аз имах същия проблем на К700 и го отворих и смело го изкъпах със почистващ спрей, обаче почистващия спрей влезе между пластовете на LCD екрана и няма оправяне. Още си ходя със петната по дисплея. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2006 16:15 Заглавие: |
|
|
| Колев написа: | | Ако смяташ сам да си го почистваш много внимавай със какво и как. Аз имах същия проблем на К700 и го отворих и смело го изкъпах със почистващ спрей, обаче почистващия спрей влезе между пластовете на LCD екрана и няма оправяне. Още си ходя със петната по дисплея. |
стария ми к700 и новия ми к750 ги оправих с машинно масло, и от тогава повече не съм ги отварял . |
|
|
 |
|