| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
panasoanik Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 01, 2007 15:25 Заглавие: Микровълнова Samsung M6136 |
|
|
Задрвейте колеги и честита нова година ! имам за ремонт микровълнова Самсунг М6136 ,беше с пробил диод ,сега е ок.остана обаче моторчето за чинията ,то е свалено от колега преди мен и липсва ,въпросът ми е какъв е типа на двигателчето (модел) .Рових из нета ,но не открих никакво инфо.Благодаря Ви предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 01, 2007 16:42 Заглавие: |
|
|
два са вариянтите на моторите( по-точно оста) според кръстачката _________________ Иво Банов |
|
|
 |
hORb Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 0:20 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | | два са вариянтите на моторите( по-точно оста) според кръстачката |
За много години!
Европейци
Така е, по начин на закрепване и мощност са почти еднакви различават се само по оста ,най разпространени са с полукръг и кръстата. погледни кръстачката ако е там  _________________ Electronic Democracy |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 9:29 Заглавие: |
|
|
Е па аз неискам да съм европеец. По ми е добре на село - да си върви алъш вериша, да си маам шкембето сабалян , да са нажуля с домашна ракийка вечерта . Па сега кат затрупат и сервизите с европейски изисквания ( сигурно ще ме накарат да ходя с носна кърпа в джоба и изрязани нокти , и най вече глатко объснат  _________________ Иво Банов |
|
|
 |
hORb Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 11:42 Заглавие: |
|
|
bamze за шкембето и ракията съм съгласен ;] имам някви скрити надежди
за европата, но българина винаги ще си остане българин каквото и да му предложат поне в моите представи е така; но да не се отпускаме в социални теми .тук _________________ Electronic Democracy |
|
|
 |
panasoanik Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 20:40 Заглавие: |
|
|
DE31-1-154A това е номера на моторчето,благодаря на всички за съдействието ,проблема е разрешен  |
|
|
 |
|