| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pavel_ Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 23:01 Заглавие: относно управлението на усилвател |
|
|
Здравейте!
Имам една питанка. Направих си усилвател 2x100W (TDA7294 и тръгна) Но сега трябва по някакъв начин и да го управлявам (усилване, намаляване, средни, високи,ниски, баланс).Или поне какви потeнциометри да сложа(а каква стойност). Та питанката ми е дали има някакъв КИТ който може да ми свърши работа или някой да има някоя кадърна схема, която може да сподели.
Много ще съм благодарен ако някой помогне.
Благодаря!
Последната промяна е направена от pavel_ на Вто Яну 02, 2007 23:30; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
|
|
 |
pavel_ Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 23:57 Заглавие: |
|
|
| а нещо което да си правил и да знаеш че върши работа. |
|
|
 |
BuRnOuT_BG Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 0:47 Заглавие: |
|
|
| pavel_ написа: | | а нещо което да си правил и да знаеш че върши работа. |
Всички вършат работа Ако не попаднеш на някой дефектен кит аз лично предпочитам от хоби-кит да си ги купувам китчетата само на тях им имам доверие .Отдавна не съм купувал дано да са запазили авторитета си  _________________
 |
|
|
 |
astral_projection Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 0:52 Заглавие: |
|
|
Аз съм правил това: http://www.hobbykit.dir.bg/hobbyb/h1026.htm
Недостатъкът му е, че е моно - трябва да си вземеш два. Даже го правих и за усилвател с TDA7294 и си работи доста добре според мен. За него ти трябват 7 потенциометъра обаче...но няма как
Също си бях купил и такъв: http://www.hobbykit.dir.bg/hobbyb/h1036.htm но нямах късмет - нещо не работи като хората (вместо да усилва...намаля сигнала), препоръчвам ти да не си го вземаш |
|
|
 |
|