Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

автокъща
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 04, 2007 22:55    Заглавие: автокъща Отговорете с цитат

Ще чакам ! Благодаря ти !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
quad
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna/Targovishte

МнениеПуснато на: Пет Яну 05, 2007 19:31    Заглавие: Re: автокъща Отговорете с цитат

Човека е от Русе. Ако ти е далечко, незнам, да не чакаш излишно.
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 05, 2007 21:28    Заглавие: автокъща Отговорете с цитат

До Русе ми е 330км ! Да си пишем на личните !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Яну 07, 2007 15:49    Заглавие: Отговорете с цитат

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=44304&postdays=0&postorder=asc&start=45
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 07, 2007 21:48    Заглавие: автокъща Отговорете с цитат

Филипов отново благодаря !
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пон Яну 08, 2007 18:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей сега видях поста на интермаш в самото начало на темата и не зная какво да кажа Rolling Eyes Най-много ме шашна съвета да не купуваме френски автомобили Exclamation Question Rolling Eyes Интермаш,ти на кола качвал ли си се?Чувал ли си лафа "Вози като френски автомобил"?А да си се возил на Голф 2 или Астра?Да си купувал чаркове за японска кола?Да си влизал в сервиз на BMW или МЕРЦЕДЕС?Само не ми пробутвай приказки от сорта че немските коли нямат нужда да ходят по сервизи!В Германия сигурно нямат автосервизи и по незнайно какви причина германците си купуват и ФРЕНСКИ коли-на моменти повече отколкото немски Rolling Eyes Признавам без бой,че карам РЕНО (Филипов,защо мълчиш Laughing )-и то не е първото!Започна се през далечната 1992-купеното тогава РЕНО 11 наскоро го продадох и хлапакът,дето го купи бръмчи като оса из Провадия Laughing Сега съм с 19,жена ми кара КЛИО.В интерес на истината,искам да сменя 19-ката с ПЕЖО-дизел,ама цените малко ме стряскат Evil or Very Mad ПЕЖО,защото най-добрите дизели са ФРЕНСКИТЕ Exclamation
Е,май малко прекалих с увлеченията си,но наистина,като оставим встрани АУДИ,МЕРЦЕДЕС и БМВ,които са автомобили от малко по-друг калибър,немските трошки,бръмчащи по нашите пътища с нищо не превъзхождат френските автомобили,освен с разходите по поддръжката им.
Между другото,докато траках по клавиатурата,ми дойде една идея-темата да стане постоянна и може би важна.Защото тук всеки ще дава впечатленията си от колата,която кара и всички ще можем да преценяваме и съпоставяме.Да не говорим колко полезен би бил опита,който ще натрупа Жоро Анев,ако скочи до Германия,за да си купи кола Laughing

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Яну 08, 2007 19:19    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз това му приказвам, да си направи екскурзията. Всичките такива "докарвачи" за няколко дни прибират 500 - 1500 лв.

Не съм визирал въобще марка в изказванията си досега. Да иде и да си избере каквото му хареса. Всичко е истинско, там не се занимават с пудрене, връщане на километражи, преобуване с "галоши", подмяна на акумулатор, музика и каквото още се сетиш от арсенала на автоджамбазите. Купуваш автомобил с TUV, с който се прибираш безпроблемно 2000 км.
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Яну 08, 2007 19:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Според моите виждания при толково много коли които се предлагат тук по пазарите и по автокъщите като че ли не е за предпочитане да се ходи до Германия за автомобил. Ходил съм преди 7-8 години и се убедих че доста пари се харчат и за отиване и връщане. Отделно поемаш риска дано не дай боже нещо стане по пътя било авария по автомобила било катастрофа.Просто всичко е риск а тук имаш възможност да обикаляш и която ти хареса да пробваш и чак тогава да я купиш.Колкото до марките от всяка марка има доволни и недоволни.Годините също не са от голямо значение .Има коли по на 5 години и така облъскани и потрошени а има коли и на 10-12 години пък много запазени.Според мен дизела е предпочитане от доста голям опит вече го знам .Но има хора които не искат да чуят за дизел.Така че избора е голям кой каквото иска. Laughing
интермаш
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Яну 08, 2007 20:02    Заглавие: Предизвикано Отговорете с цитат

По-горе, подмамен от въпроса на Г-н Анев, се опитах да дам съвет, базиращ се на личен опит, а не на махленски и кръчмарски дискусии. Нямам нищо против мнението на който и да е. Но Г-н Дитроникс, повлиян вероятно от факта, че кара "френски автомобил", попрекрачи изискуемия за форума тон, като с това ми напомни едни по-стари теми...
Без повече коментари, ще дам само няколко данни за "шофьорлъка ми", с което искам да обясня, защо имам мнение за автомобилите:
- шофьорска книжка имам от 1963 г.
- собствена кола имам "Лада" 2104, 1989 - до днес - 120 000 км.(никога и през ум не ми е минавало да купувам друг вид собствен автомобил, и сега съм на същото мнение)
Всичките и ремонти, с изключение на прешлайфане на цилиндрите и до днес извършвам сам.
- шофирал съм поне 14 вида служебни автомобили, с различни марки, с горе-долу 200 000 изминати километри (германски, френски, полски, руски, японски ...), в годините 1980-2000.
Три четвърти от километрите съм навъртял по пътищата на Източна Европа.
А Г-н Анев нека постъпи както иска.
С уважение към всички колеги по форум
Григор Савов
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 08, 2007 20:08    Заглавие: автокъща Отговорете с цитат

Момчета вичките сте прави ! Приемам съвети но може ли на личният че да не се сърдят модераторите Embarassed
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети