| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Besna Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 1:50 Заглавие: Проблем със звука на NEO-1400txv помощ... |
|
|
| Може ли някой да ми каже защо както си гледах тв на прекрасния NEO и изведнъж - тишина, няма ни звук, ни стон. За пръв път виждам такова нещо и ми е много любопитно как е възможно. Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 9:00 Заглавие: Re: Проблем със звука на NEO-1400txv помощ... |
|
|
| Besna написа: | | Може ли някой да ми каже защо както си гледах тв на прекрасния NEO и изведнъж - тишина, няма ни звук, ни стон. За пръв път виждам такова нещо и ми е много любопитно как е възможно. Благодаря предварително. |
При така зададения въпрос, едва ли Посети близкия сервиз  _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
Besna Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 11:32 Заглавие: Re: Проблем със звука на NEO-1400txv помощ... |
|
|
Е, как да го задам като тв -то просто няма звук  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 11:57 Заглавие: |
|
|
Необходима е повечко информация. Например легнали ли бяхте като го гледахте или сте били седнал на стол пред него . Ако сте били седнали то ехото от звука се отразява и се връща обратно в телевизора и там гори една джаджа . Ако сте били легнали проблема е по сериозен и там гори друга джаджа и вече трябва непременно на сервиз да го занесеш.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 12:18 Заглавие: |
|
|
| Коцев,собственика на телевизора мисля,че е жена ,понеже се е регистрирала като Besna.В такъв случай забравяш че има значение и датата от месеца. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 12:21 Заглавие: |
|
|
Ефекта на пещерата Интерференция на звуковите вълни |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 13:14 Заглавие: |
|
|
Абе мъж ли е жена ли е няма значение нека само даде информация пък ще помогнем Колко му е да дадем акъл на някой клиент сам да си направи телевизора.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 15:52 Заглавие: |
|
|
Не може НЕО да има такъв дефект.
Не ги слушай колегите, те са майтапчии.
Обърни телевизора с кинескопа към стената, да работи така една вечер, на следващия ден като го пуснеш всичко трябва да е наред.
Ако и това не помогне да знаеш че неса ти продали НЕО, а някакво менте. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 16:00 Заглавие: |
|
|
Тоя начин се препоръчва но за телевизор Елит При Неото има опастност на сутринта да има говор но пък да загуби картината което е още по лошо . Така поне може да се гледат филми с надписи футболни мачове лека атлетика даже и тежка .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 16:17 Заглавие: |
|
|
| Пристига един ТВ техник на адрес и клиента му казва - вчера както си гледах МТВ и изведнъж звука от стерео стана моно. Гледа техника на масичката в хола седи една отвертка и пита - а с тази отвертка какво правехте, да не би да сте отваряли ТВ-то? Не-е-е, отговаря клиента, с нея си чистех ухото и точно тогава стана от стерео на моно звука на ТВ-то. |
|
|
 |
|