| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 16:22 Заглавие: |
|
|
Ако си е бил изчистил и другото ухо сега и моно нямаше да слуша  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 16:30 Заглавие: |
|
|
Колеги хайде малко по сериозно , жената е изпаднала в нужда , нека бъдем кавалери и да и отговорим кой до колкото може .Ще се опитам да обясня една от вероятните причини по възможно най простичкия начин .
По всяка вероятност имате дефект в междината част на балансния звуков усилвател . При демодулирането от първа фазова съставан се извлича звуковата която се подава на Кореловия гемератор за да подсили вторичното модулиране , при загуба на обратна връзка амплитудния отделител не е в състояние да подтисне паразитните смущения което води до неговото запушване и от там до загуба на сигнал.Най-често при НЕО-то това е резистора намиращ се до чипа за амплитудно отделяне на синхроимпулсите / по спомен в ляво от 1 крак/Стойноста му е 124к. Има ги във всеки магазин и струват стотинки . Сменя се и ако това е причината всичко ще си дойде на мястото...... _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 16:36 Заглавие: |
|
|
Ех Ноел ! Ти така подробно го описа и тъй разбираемо че повече едва ли ще ни влезе телевизор в сервизите за ремонт на звука. Само ако някой попита че няма картина телевизора му то моля те недей им казва че чак тогава ще трябва да сложим кепенците на сервизите си .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 16:38 Заглавие: |
|
|
| Мен от бесни жени ме е страх, виж на пияни помагам. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 16:47 Заглавие: |
|
|
Ама ме разсмяхте с кеф добре че не съм толкова добър със съфирането из нета иначе щяхте да ме чуете и видите как се пръскам от смях _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 16:56 Заглавие: |
|
|
Колега Петров това хич не е за смях Пък и вече от една седмица сме ЕВРОПЕЙЦИ тъй че майтапа настрана .Било каквото било до миналата година ....от тая пак както си беше  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|