| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 27, 2006 18:23 Заглавие: монитоr lg flatron t71lc |
|
|
здравейте колеги монитора е с гръмнал 2sc5856 i tda4867j
транзистора добре смених го но tda то не го намирам никъде
пробвах с tda4866 но не иска да събере по вертикал на минимум съм все още навън в размера с какво може тоя чип да се смени няма го никъде по магазините  _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 27, 2006 18:46 Заглавие: |
|
|
Има я по магазините ,ама май не знаеш как да търсиш.В София при Владо зад Хемус я има за 6.60л.в.Написваш си АСВО в ГУГЪЛ и ти се показва сайта,виждаш какви са им телефоните ,обаждаш се и те чрез куриер ти я пращат.Куриера струва м/у4 и 8 л.в.Така тази схема ти се връзва 10л.в.Това го пиша не да рекламирам Владо а как без да се губи много време и разкарване да се пазаруват части,защото имам чувството че много хора не знаят.Останалите магазини за електронни части търгуват по същия начин,така дали ще си го купиш от Подуене или от Варна няма никакво значение.А пък и нали клиента си плаща  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 28, 2006 10:00 Заглавие: |
|
|
мерси макар че все още не мога да вляза в асво дава ми някаква грешка от няколко дена но в eshop-a не излезе звънях и по софия ми отказаха поръчах си я по телефона накрая _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 12:29 Заглавие: |
|
|
на друго място дали я има от асво си взех но не бачка търся работеща със 4866 разгъва но не мога да събера образа а тази не откъсна отникъде иначе външен вид има налетях на менте  _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
marin_bonchev Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 17:27 Заглавие: |
|
|
как за един ден поръчах си я на 3 и чак днес дойде ама уви . не знам дали 4866 ще държи ако се коригира малко със стойности около елементите _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 07, 2007 12:02 Заглавие: |
|
|
Това са най-общите данни, прегледани по диагонал:
TDA4867: 90 градуса; 200 Hz; Ptot-3,4W; R(4-9) - 3,4K
TDA4866: 90 градуса; 160 Hz; Ptot-3,65W; R(4-9) - 1,6K
На мощност даже е по-добре. Ако не пускаш повече от 160Hz, би трябвало да стане. За размера ще трябва да намалиш само съпротивлението за обратната връзка между 4 и 9pin. За повече инфо - виж в DATASHEET. Успех! |
|
|
 |
|