| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 08, 2007 23:12 Заглавие: Philips 14 PV 210/01 с видео-хотел режим |
|
|
Колеги,как да го изкарам от тоя режим?
проца е SAA5562 PS/M3/0039
цвят TDA 8841 _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 0:43 Заглавие: |
|
|
 _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 9:03 Заглавие: |
|
|
Митко това не е ли за старите Филипси.Гледам че тоя е с друг процесор.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 9:11 Заглавие: |
|
|
Опитай едновременно STOP от пулта и PLAY от локалния панел в продължение на поне 5 сек.
(Това за влизане в сервиз.)
Последната промяна е направена от RC на Вто Яну 09, 2007 9:12; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 9:11 Заглавие: |
|
|
Изпратих ти сервизно описание на руски на такъв процесор. Ако влезеш в сервиз може и да го отключиш. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 9:15 Заглавие: |
|
|
Това е снимка от сервизното за този телевизор. Прочетете го малко по внимателно. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 10:23 Заглавие: |
|
|
Сега ще му потърся пулт,и трябва да стане!Благодаря Ви,колеги  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 13, 2007 20:32 Заглавие: |
|
|
Колеги,не е добре работата....Намерих пулт,и с Ваша помощ влизам и излизам от хотел режима.Но срещу менюто за настройка пак ми дава,че нямам достъп....Някой виждал ли е такова нещо?В сервизното не пише нищо за този достъп,може би не е до хотел-режима? _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 13, 2007 20:41 Заглавие: |
|
|
Гаранцията че може да караш телевизора, е само ако имаш оргинален пулт. Иначе може да ти се наложи сложна комбинация от няколко пулта, или нещо комбинирано на Philips за видео и ТВ на пилотка. RC според мен е важния фактор тук! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 14, 2007 3:30 Заглавие: |
|
|
| Ангел написа: | | Колеги,не е добре работата....Намерих пулт,и с Ваша помощ влизам и излизам от хотел режима.Но срещу менюто за настройка пак ми дава,че нямам достъп....Някой виждал ли е такова нещо?В сервизното не пише нищо за този достъп,може би не е до хотел-режима? | Точно така. Не е от хотела. B Sby PLAY на TB и STOP на пулта, както ти е писал RC. След това в сервиз RESET на паметта и трябва да си готов. Успех! |
|
|
 |
|