| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 9:31 Заглавие: Силиконова шлауха |
|
|
Може би названието не е най точно , подобна шлаухка или по скоро тръбичка съм срещал по кафе машините .Вътрешния диаметър е около 3мм а външния около 5мм . Трябва да издържа поне на около 300 градуса. Преди ги продаваха по магазините с дължина около 10-15 см.
Има ли някой представа от къде мога да намеря нещо подобно ? _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 10:00 Заглавие: |
|
|
Би трябвало по магазините за електроматериали да има.А според мен правилното название е "СТЪКЛОЛАКОВА ТРЪБА" _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 10:03 Заглавие: |
|
|
Не говорим за платнените които се ползват например в печките. Тези се ползват например в автоматите за топла и студена вода , в кафе машини или навсякъде където е топло и по тях минава течност. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 10:26 Заглавие: |
|
|
Съжалявам не съм разбрал правилно  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 10:53 Заглавие: |
|
|
Където е офиса на кабелната има магазин железария на "Белов"-там продават много дебел силиконов проводник за бойлери,преди седмица си купувах оттам.Може би да е 4-5мм външен и 2-3мм вътрешен диаметър,ама трябва да му извадиш медното жило отвътре.Мога да ти донеса ама имам малко 10-15 см.Ако е за вакуум-помпа ще стане перфектно.Ако ти трябва обаче за кафемашина-трудна работа-види ми се тънък вътрешния диаметър. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 10:55 Заглавие: |
|
|
За вакум помпа е . Пробвах с този кабел , но не е като другия. В краен случаи и този ще стане  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
vstoykov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 19:02 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | | Би трябвало по магазините за електроматериали да има.А според мен правилното название е "СТЪКЛОЛАКОВА ТРЪБА" |
Стъклолакотръбите издържат до 155*C или 180*C в зависимост от електроизолационния лак.
Силиконовите маркучи издържат до 300*C.
За справка:
http://izolat.business.bg/ |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 21:38 Заглавие: |
|
|
NOEL, колегата продава професионални кафемашини и уверявам те,че в някои от тях се употребява СТЪКЛОЛАКОВА ТРЪБА...
Така,че това явно е по-старата технология,но върши работа.
Ако не ти се рискува,просто съедини кабелите в стъклена тръбичка и я запълни с автомобилен силикон ABRO-гарантирано издържа поне до +300 градуса.
Успех! _________________ Az sam |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 21:54 Заглавие: |
|
|
| Според мен температурата не е от значение а гъвкавоста.Ако е за вакум помпа от типа на WELER. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 13:42 Заглавие: |
|
|
Нещо такова ли ?Извинявам се за лошата снимка но GSM е калпав  |
|