| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 14:17 Заглавие: |
|
|
Ще опитам да обясня оище веднъж за какво става въпрос защото оставам с впечатление че не съм разбран. Нормалната ръчна вакум помпа познавате всички.Нейния накрайник е тефлонов , недостатъка му е че е твърд. Поради тази причина на накрайника се нанизва въпросната шлаухка. Тя е мека , не се разтапя при допир с поялника и разтопения калай , а приляга плътно около спойката и с едно смукване / понеже въздуха няма от къде да мине освен през дупката на самата спойка / изчиства всичко. Обвивката на нормален силиконов кабел също върши работа но отвътре е набразден и това събира калая , докъто при въпросната шлаухка няма такова нещо. Преди около година може би я имаше в почти всеки магазин с дължина около 10-15 см. Но постепенно изчезна. Може би названието и не е точно и това подвежда. Същата такава / с различна дебелина / има във всички устройства през които минава топла или студена вода.Приблизителните размери и външен вид с а както на медицинските системи които се продават по аптеките . _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 14:25 Заглавие: |
|
|
Здравей Noel,
В момента използвеам тръбичките от лалета на повредени тхо. Ако желаеш опитай аз съм доволен от резултата. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 14:29 Заглавие: |
|
|
| Петров написа: |
В момента използвеам тръбичките от лалета на повредени тхо. Ако желаеш опитай аз съм доволен от резултата. |
Това не ми беше идвало наум ще пробвам благодаря  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
bongo Опитен потребител

Регистриран на: 17 Окт 2003 Мнения: 348 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 21:35 Заглавие: |
|
|
Ако Noel ми изпрати адрес на Л.С мога да му изпратя някой и друг метър такъв шлаух... между другото аз съм му ходил на гости по-миналата година със Иван Маринов    _________________ Георги Влаев, LZ3GH |
|
|
 |
vstoykov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 19:09 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | Нещо такова ли ?Извинявам се за лошата снимка но GSM е калпав  |
Казват, че качеството на снимката нараства значително, ако поставиш лупа пред него (това е полезно само за снимане на малки детайли). Съществуват програми, които от много снимки сглобяват една голяма (пробвах да ползвам една такава и резултата не беше лош). |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2007 22:48 Заглавие: |
|
|
| GSM-ите са преди всичко за комуникация, за снимки си има фотоапарати! |
|