|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
camcad Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 12:04 Заглавие: |
|
|
А защо трябва да са еднакви? _________________ Ако не знаеш за къде си тръгнал ще стигнеш другаде! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
YHV Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 12:12 Заглавие: |
|
|
Просто платката става по красива и прегледна
А когато елементите са в библиотека как им даваш различни означения, за белия печат, а и за тези които после ще лепят платките  |
|
|
 |
camcad Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 12:52 Заглавие: |
|
|
В библиотеката могат да бъдат направени и пистите между елементите в модулчето чрез изчертаване в слой топ или боттом,ако това е наложително.А надписите на елементите е задължително да се надпишат и аз това съм го написал. Смисъла на този форум е да се улесняваме както можем,за което аз ти благодаря. _________________ Ако не знаеш за къде си тръгнал ще стигнеш другаде! |
|
|
 |
YHV Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 13:01 Заглавие: |
|
|
Ще го пробвам на работа, но имам спомен, че в билиотечния редактор нр можеше да се опроводява, но ти благодара, сега имаш едно пиене и от мен
Гледам че се намираш в София и това с пиенето нама да е проблем
А това за помагането си напълно прав |
|
|
 |
camcad Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 13:19 Заглавие: |
|
|
Абсолютно си прав,той(Orcad-a) не може да опроводява,но НИЕ можем,с Obstacle tool.
А това за пиенето...мале, мале _________________ Ако не знаеш за къде си тръгнал ще стигнеш другаде!
Последната промяна е направена от camcad на Нед Ное 14, 2004 14:27; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 14:22 Заглавие: |
|
|
| Мдаа доста добри идеи,благодаря!А някой допирал ли се е до 10 версия.Рекламираха много здраво че проблема бил решен? |
|
|
 |
camcad Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 14:29 Заглавие: |
|
|
10 та версия я имам в къщи на диск,но е яко защитена,а цената и е...! _________________ Ако не знаеш за къде си тръгнал ще стигнеш другаде! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 19:24 Заглавие: |
|
|
| kak da izsledwam pregodni procesi kato izpolzwam predawatelni funkzii (laplasovi preobrazuwaniq) ??? OrCad ima li funkziite koito ima MatLab>? |
|
|
 |
HCL Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2004 15:25 Заглавие: Eagle - OrCad |
|
|
Здравейте,
тай като сега започвам с "образованието" си да питам,
разполагам с Eagle и се опитвам да конструирам една сравнително елементарна платка. Интересно ми е да знам (понеже само съм чувал за OrCad) каква е раъликата между двете програми, тай като Йигъла ми сзъдава известни проблеми като свързвам модулите, понякога просто не прави връзка между проводниците въпреки че на екрана иъглежда сякаш са свързани. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2004 15:59 Заглавие: |
|
|
HCL, ако въпроса ти все пак е за редактора на схеми, то такъв проблем има и при други подобни програми Orcad, Protel.
Доколкото си спомням при Orcad-a (или поне при някои от по-старите версии) подобен проблем възниква ако две шини (проводника) са "застъпени", на екрана изглеждат съединени, но при генериране на Net list се оказва, че връзка няма.
Просто трябва да се внимава при чертането. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|