| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tcviatko Опитен потребител

Регистриран на: 14 Ное 2004 Мнения: 150 Местожителство: Червен бряг
|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 14:24 Заглавие: NEO TV1400TVX |
|
|
Колеги телевизора няма вертикална развивка. Всички напрежения са нормални. Импулса за ВО-то го има. Чипа е нов. Записа на паметта е нов. Дефекта е станал от гръм. Процесора е : ST92195C7B1/MCM. Това ли е процесора за това шаси Не съм го сменявал аз и се съмнявам че причината е от записа на процесора Има ли разлика между процесори ST92195B5B1/PBP - ST92195C7B1/MCM. Благодаря предварително  _________________ Be fast or be last !!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 22:33 Заглавие: |
|
|
Ами по моите науки след като имаш импулс който ти отива в крайното стъпало то би трябвало причината да е в него и около него.Схемата си я сменял а има ли захранване ? Отклонителна система скъсан кабел или лош контакт в куплунга въпреки че тогава линията ще бъде вълнообразна а не права . Схема на телевизора имаш ли ? _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
tcviatko Опитен потребител

Регистриран на: 14 Ное 2004 Мнения: 150 Местожителство: Червен бряг
|
Пуснато на: Съб Яну 13, 2007 9:21 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | Ами по моите науки след като имаш импулс който ти отива в крайното стъпало то би трябвало причината да е в него и около него.Схемата си я сменял а има ли захранване ? Отклонителна система скъсан кабел или лош контакт в куплунга въпреки че тогава линията ще бъде вълнообразна а не права . Схема на телевизора имаш ли ? | Колега благодаря за отзоваването.Схема имам.Телевизора получи вертикална развивка след като махнах връзката към процесор на вертикалния импулс, оказа се че процесора окасява вертикалния импулс.Сега телевизора работи, но нямам изписването на екрана поради липса на вертикален импулс.Смятам да му подам такъв от друго място.Незнам само да ли този процесор нее с полужителен импус и затова питах за разликата в процесорите тъй като несъм го поставял аз. _________________ Be fast or be last !!! |
|
|
 |
|