| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 13:21 Заглавие: |
|
|
| Noel написа: |
интересно тук какъв двигател слагаме ? |
Сигурно ТЕЛЕВИЗИОНЕН ще да е  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 13:50 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | | Noel написа: |
интересно тук какъв двигател слагаме ? |
Сигурно ТЕЛЕВИЗИОНЕН ще да е  |
Мене на TDA4601 ми мяза ама тва е друга тема на разговор.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 21:02 Заглавие: |
|
|
Хех..не предполагах че темата ще провокира толкова разнообразни отговори.Значи, както споменах днес се консултирах и аз с една преподавателка и излезе, че г-н pamporov изказа вярно мнение-наистина са за филтрирване на шумовете.Само ми е чудно как във форум
на TV техници(виждал съм че и в TV e така) никой не предположи  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 21:25 Заглавие: |
|
|
Евала на даскалката  |
|
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 21:53 Заглавие: |
|
|
Здравейте! Тази траги-комедия е СУПЕР !
| Цитат: | | интересно тук какъв двигател слагаме ? |
| Цитат: | | Мене на TDA4601 ми мяза ама тва е друга тема на разговор. |
| Цитат: | Ама това не беше ли Турбо Дизел с Акумулатор 46 А/Ч 01 версия |
| Цитат: | | .... излезе, че г-н pamporov изказа вярно мнение-наистина са за филтрирване на шумовете. |
Драги ShaGratH^ бъдете сигурен,че Г-н ПАМПОРОВ не си е играл на ТОТО и са му излезли числата,той просто е чел и учил докато е бил на Вашите години,а в главите на учителите НЯМАШЕ ШУМОВЕ ЗА ФИЛТРИРвАНЕ !!! | Цитат: | ....Само ми е чудно как във форум
на TV техници(виждал съм че и в TV e така) никой не предположи .... | ами нищо ЧУДНО тези размисли биха учудили не само тях !Но може би така се раждат изобретенията ...
С най-добри пожелания hshop ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 22:00 Заглавие: |
|
|
| hshop написа: | интересно тук какъв двигател слагаме ?
Мене на TDA4601 ми мяза ама тва е друга тема на разговор.
|
Е па не е ли-бачо Леониде ,я си признай веднага че от Голдстар с TDA4601 го кръцна тва парче схема.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 22:40 Заглавие: |
|
|
Малеййй! Добре че не съм обърнал внимание до сега на тая тема иначе кой знае какви неща щях да напиша.
Да Пампоров позна 100% Остава обаче някой да каже защо в различните сушоари стоят различни на цвят кондензатори Днеска нарочно отидох в магазина до сервиза ми и отворих няколко сушоара и всичките кондензатори бяха с различни цветове. На 600 ватовите бяха сини на 1200 ватовите бяха червени а на 1800 ватовите бяха без цвят.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 22:47 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Малеййй! Добре че не съм обърнал внимание до сега на тая тема иначе кой знае какви неща щях да напиша.
Да Пампоров позна 100% Остава обаче някой да каже защо в различните сушоари стоят различни на цвят кондензатори Днеска нарочно отидох в магазина до сервиза ми и отворих няколко сушоара и всичките кондензатори бяха с различни цветове. На 600 ватовите бяха сини на 1200 ватовите бяха червени а на 1800 ватовите бяха без цвят.  | Ха сега де  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 22:51 Заглавие: |
|
|
Нека които са ученици да попитат даскалите си .Трябва да си го обясним това нещо  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 22:56 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | На 600 ватовите бяха сини на 1200 ватовите бяха червени а на 1800 ватовите бяха без цвят.  |
според политическата принадлежност на конструктора вероятно.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|